Η μαύρη οικονομία συντηρεί την ακρίβεια

Όλοι σχεδόν, όσοι έχουν την δυνατότητα δεν πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν, πληρώνουν μόνο αυτά που είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν βάσει του νόμου. Η μαύρη οικονομία  βρίσκει παντού φίλους, εκτός από τους φτωχούς πολίτες που δεν βρίσκουν τρόπο να αντιδράσουν 

Όταν το κράτος προσπαθεί να βρει τρόπο να εισπράξει κάτι παραπάνω, αφού όλοι ξέρουμε ότι η φοροδιαφυγή είναι δίπλα μας και έχουμε σημαντική ευθύνη γι' αυτό αφού δεν θα βρεθεί ούτε ένας που να του πουν, 100 ευρώ χωρίς απόδειξη και 124 με απόδειξη που να δεχθεί να πάρει απόδειξη.

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι τους οποίους αν εφαρμόσει το κράτος θα πατάξει την φοροδιαφυγή, όμως ακόμα και οι ειδικοί λένε, θα παραλύσει το κράτος αφού κινείται με το μαύρο χρήμα.

Τα Σούπερ μάρκετ και οι τράπεζες είναι σύγχρονοι ληστές του πληθυσμού, οι πρώτοι όσο βλέπουν και δεν πέφτει η κατανάλωση συνεχίζουν να αυξάνουν τις τιμές τους και οι δεύτεροι εκμεταλλεύονται το μονοπώλιο και την συμπαράσταση των κυβερνήσεων αφού ο ένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον άλλο.

Τον χειρότερο ρόλο παίζουν όλα τα κόμματα που παραπλανούν τον κόσμο και για να προσελκύσουν ψηφοφόρους δεν λένε την πραγματική αλήθεια, για την αντιπολίτευση και όλα τα ΜΜΕ, το κράτος πάντα έχει άδικο και δίκιο οι πολίτες, ακόμα και για τις πιο παράλογες απαιτήσεις, αυτά ισχύουν βέβαια μόνο όσο είναι αντιπολίτευση, γιατί όταν γίνουν κυβέρνηση πατάνε το κουμπάκι και αλλάζουν.