Gypsys Tramps And Thieves-Cher

Gypsys Tramps And Thieves-Cher

Νο 1 στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 1971

Το " Gypsys, Tramps & Thieves " είναι από το έβδομο στούντιο άλμπουμ της Chér του 1971 (τελικά επανεκδόθηκε με τον τίτλο Gypsys, Tramps & Thieves ).

Η Kapp Records , ένα τμήμα της MCA Records , το κυκλοφόρησε ως το βασικό σινγκλ του άλμπουμ την 1η Σεπτεμβρίου 1971. Το τραγούδι γράφτηκε από τον Μπομπ Στόουν και παρήχθη από τον Σνουφ Γκάρετ .

Δεδομένου ότι οι πρώτες προσπάθειες της Sonny Bono να αναβιώσει την καριέρα της Cher ήταν ανεπιτυχείς, η δισκογραφική εταιρεία στρατολόγησε τον Garrett ως παραγωγό της και εκείνος επέλεξε τον Stone να γράψει ένα τραγούδι ειδικά για τη Cher, προκειμένου να εξυπηρετήσει ένα ενήλικο κοινό .

Η Cher τραγουδά από τη σκοπιά μιας 16χρονης Ρομά , η οποία «γεννήθηκε στο βαγόνι ενός ταξιδιωτικού σόου » και περιγράφει τη ζωή της. Περιλαμβάνει θέματα σχετικά με την εφηβική εγκυμοσύνη και τις επιπτώσεις της πορνείας .

Το τραγούδι έλαβε θετικές κριτικές από κριτικούς μουσικής και κέρδισε στη Cher υποψηφιότητα για βραβείο Grammy στην κατηγορία Καλύτερη Γυναικεία Ποπ Φωνητική Ερμηνεία .

 

https://www.popup.gr/