Να ήταν τα νιάτα δυο φορές: Soft Cell & Pet Shop Boys – Purple Zone

Να ήταν τα νιάτα δυο φορές: Soft Cell & Pet Shop Boys  – Purple Zone

Να ήταν τα νιάτα δυο φορές, τα γηρατειά καθόλου και εμείς οι νέοι οι μικροί οι ταλαιπωρημένοι ακόμα περιμένουμε την μόδα να γυρίσει. Σα ρόδα του Λούνα Πάρκ που πιάστηκε στον «ύπνο», σαν Τσίρκο χωρίς ζώα, σα μάγο χωρίς βόα.

Η δεκαετία των 80ς παρόλα αυτά φαίνεται πως γυρίζει τον «μύλο» της μουσικής βιομηχανίας με νέους, γέρους και παιδιά ν’ «ανακαλύπτουν» όπως είπαμε και παλιότερα, ότι στο μέλλον παλιά ήταν καλύτερα.

Οι Soft Cell μετά το άλμπουμ “Cruelty Without Beauty” του 2002 αποφάσισαν να επιστρέψουν δισκογραφικά μετά από 20 χρόνια με το “Happiness not included” που θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου 2022. Ήδη από το άλμπουμ έχουν βγει δύο singles τα "Bruises On All My Illusions" & "Heart like Chernobyl". Στις 22 Μαρτίου τρέχοντος έτους κυκλοφόρησε το νέο single “Purple Zone”. Το νέο τραγούδι τους είναι 2 σε 1 ή και περισσότερα, ανάλογα πως το βλέπει κανείς, αυτό οφείλεται στην συνεργασία τους με ένα άλλο διάσημο ντουέτο των 80s τους Pet Shop Boys. Κάποτε στην δεκαετία του 70ς μιλούσαμε για συνεργασίες και δημιουργίες soupergroups, εδώ για το τι να μιλήσουμε.

Mάλλον πρόκειται για μια διαδικασία «ωρίμανσης» προς όλες τις κατευθύνσεις αφού όλο το νόημα του τραγουδιού συνοψίζεται σε μια στροφή των στίχων “I'm afraid and alone / Paralyzed in the purple zone”.

https://www.youtube.com/watch?v=cv4QNTg1Mps

Δείτε ακόμη:

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>> Μέρος 'Α

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>