O Keith Richards εκφράζει τον σκεπτικισμό του για τις θέσεις του Eric Clapton στον εμβολιασμό

O Keith Richards εκφράζει τον σκεπτικισμό του για τις θέσεις του Eric Clapton στον εμβολιασμό

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones συζήτησε τις «παλιομοδίτικες» απόψεις του Clapton για τα εμβόλια σε ένα νέο επεισόδιο του podcast του Rolling Stone's Music Now. "Αγαπώ πολύ τον Έρικ. Τον ξέρω από πάντα, και είχαμε σκαμπανεβάσματα", είπε ο Ρίτσαρντς. "Αυτό το θέμα του COVID, έχει διχάσει τους ανθρώπους και τους κάνει μερικές φορές να στραβώνουν για λίγο, ξέρεις;"

Ο Κλάπτον υπήρξε ειλικρινής επικριτής των εμβολίων και των εντολών εμβολίων, επικρίνοντας τα μέτρα περιορισμού του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια σειρά τραγουδιών που γράφτηκαν με τον Βαν Μόρισον. Συνεργάστηκε επίσης με τον Ιταλό σκεπτικιστή για τα εμβόλια Robin Monotti στο σόλο σινγκλ του "Heart of a Child", το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο.

Παρόλο που ο Κλάπτον επιμένει ότι δεν είναι αντι-vaxxer και ο ίδιος έχει εμβολιασθεί, είπε ότι έχει «εξοστρακιστεί» από φίλους, οικογένεια και συναδέλφους μουσικούς λόγω των αμφιλεγόμενων απόψεων και των τραγουδιών του. Ορκίστηκε επίσης να μην παίξει σε χώρους που απαιτούσαν απόδειξη εμβολιασμού στην φθινοπωρινή του περιοδεία του 2021, αν και τελικά αρνήθηκε αυτή την υπόσχεση.

«Θέλω απλώς να απαλλαγώ από αυτό το καταραμένο πράγμα και ο μόνος τρόπος που μπορώ να δω να το κάνουμε είναι όλοι να κάνουν ότι λέει ο γιατρός», πρόσθεσε ο Ρίτσαρντς. "Δεν καταλαβαίνω ακριβώς γιατί μερικοί άνθρωποι ανησυχούν τόσο πολύ γι' αυτό.