Τον Ιούνιο θα παίξουν στην Ευρώπη οι Rolling Stones για πρώτη φορά χωρίς τον Charlie Watts

Τον Ιούνιο θα παίξουν στην Ευρώπη οι Rolling Stones για πρώτη φορά χωρίς τον Charlie Watts

Το συγκρότημα θα παίξει στο Λίβερπουλ και το Λονδίνο ως μέρος της 60ης επετειακής περιοδείας τους στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Όπως και με τα ραντεβού τους στις ΗΠΑ πέρυσι, ο Watts θα αντικατασταθεί από τον Steve Jordan, έναν μουσικό session που παίζει με τον κιθαρίστα Keith Richards από τη δεκαετία του '80.

Ο Watts, ο οποίος εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1963, πέθανε από μια αδιευκρίνιστη ασθένεια τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 80 ετών.

Η 60η επετειακή περιοδεία των Stones θα λέγεται απλώς ως Sixty και θα περιλαμβάνει νέα σκηνικά και παραγωγή.

Ξεκινώντας στη Μαδρίτη την 1η Ιουνίου, το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο γήπεδο της Liverpool FC, στο Anfield, για την πρώτη εμφάνιση των Stones στο Liverpool εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο Λονδίνο για δύο ραντεβού στο φεστιβάλ BST στο Hyde Park, με άλλα ραντεβού στην Ελβετία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

«Συγγνώμη που σας κρατάω όλους στο περίμενε, αλλά η αναμονή τελείωσε», είπε ο Ρίτσαρντς καθώς ανακοίνωσε την περιοδεία.

"Πάντα έλεγα ότι το καλύτερο μέρος για το ροκ εν ρολ είναι στη σκηνή με τους Stones και φέτος είναι πολύ ξεχωριστό. Ανυπομονώ να κάνουμε πρόβες με τον Mick και τον Ronnie και μερικούς φίλους, οι τροχοί είναι σε κίνηση. Τα λέμε όλοι πολύ σύντομα."