Κινητό νοσοκομείο οι Judas Priest, καρκίνο πέρασε ο Rob Halford

Κινητό νοσοκομείο οι Judas Priest, καρκίνο πέρασε ο Rob Halford

Εν μέσω της επικείμενης κρίσης έκτακτης ανάγκης για τον κιθαρίστα των Judas Priest, Richie Faulkner τον περασμένο μήνα που έκανε επέμβαση καρδιάς, έγινε γνωστό ότι ο ηγέτης του συγκροτήματος Rob Halford πέρασε πρόσφατα μια πολύ σημαντική μάχη με την υγεία του. Στην πραγματικότητα, ο θρύλος του χέβυ μέταλ μάχεται αθόρυβα τον καρκίνο του προστάτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Είχα μια μικρή μάχη με τον καρκίνο πριν από ένα χρόνο, την οποία πέρασα και τώρα είναι σε ύφεση, δόξα τω Θεώ. Αυτό συνέβη ενώ ήμασταν όλοι κλειδωμένοι, οπότε τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο όσον αφορά τη χρονική ακολουθία των γεγονότων. Δεν έχω παρά μόνο ευγνωμοσύνη που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου, κάνοντας ακόμα αυτό που αγαπώ περισσότερο ».

Η διάγνωση, γράφει ο Halford, ήρθε μετά από εκτεταμένες δοκιμές που ακολούθησαν συμπτώματα που χρονολογούνται από το 2017. "Πώς ένιωσα;" αυτός γράφει. «Ένιωσα έναν συνδυασμό σοκ, τρόμου και περίεργης ανακούφισης - τουλάχιστον τώρα ξέρω!…» Θα πεθάνω; »ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ. Ξέρω ανθρώπους που πέθαναν από καρκίνο του προστάτη. «Όχι, δεν πρόκειται να πεθάνεις, Ρομπ», είπε ο Δρ Αλί. Ο Χάλφορντ επέλεξε τη χειρουργική επέμβαση προστατεκτομής, η οποία ήταν επιτυχής στις 5 Ιουλίου 2020, για την αφαίρεση του καρκίνου και όχι την ακτινοθεραπεία.