Πολλά πράγματα δεν υπάρχουν πια και δεν πρόκειται να ξανάρθουν

Πολλά πράγματα δεν υπάρχουν πια και δεν πρόκειται να ξανάρθουν

Δανείσθηκα τις δυο γραμμές που μας έστειλε σαν σχόλιο ο Neverwill ο οποίος στον παραπάνω τίτλο κόλλησε κι αυτό οι Eagles είναι ένα από αυτά και όσο και να ρωτήσουμε τούς εαυτούς μας η απάντηση θα είναι I cant tell you why.

Β αν έχεις χρήματα μπορείς αυτές τις μέρες να πας στις ΗΠΑ να δεις κάποια από τις συναυλίες των Eagles οι οποίοι είναι εξαιρετικοί, έχουν μεγάλη απήχηση από τον κόσμο και όποτε τους την βαρέσει κάθε 5-10 χρόνια κάνουν περιοδείες, απόψε παίζουν στο Φοίνιξ, αν έχει πτήση σε 1 ώρα, ίσως προλάβεις.

Ο χρόνος πράγματι δεν φέρνει πίσω αυτά που αγαπήσαμε, πρέπει, έχουμε ανάγκη όμως να σεβόμαστε τις αναμνήσεις μας και βασικά να εκτιμούμε το ότι έχει προσφέρει ο καθένας στην ζωή μας κάνοντας την πιο όμορφη.

Δεν νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι παίζουν πια για τα χρήματα, δεν τα έχουν ανάγκη, όσο παραδόπιστοι και αν είναι, η ζωή τους έδωσε με το παραπάνω αυτό που άξιζαν ανταμείβοντας αυτά που μας προσέφεραν.

Ναι πάντα θα ήθελα, όσο ζω να δω σε συναυλία τους Stones, τους Genesis, τους Eagles, τον Billy Joel, τον Elton John, τον Paul Simon, τον Bruce, τον Stevie Wonder και πολλούς ακόμα.

Ο Πετρίδης ταξίδεψε αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα, αρκετές φορές για να δει ξανά κάποιους από αυτούς, το ίδιο κάνουν πολλοί από όσους αγαπούν την μουσική, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις πάνε με όλη την οικογένεια.

Το καλό με όλους αυτούς είναι το ότι ακόμα κάνουν σχετικά καλές εμφανίσεις, γιατί είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους και δυστυχώς η συνταγή τελειώνει σχετικά σύντομα.

Κάποτε θα φύγουν όλοι αυτοί, αλλά θα μείνουν τα τραγούδια τους, ο πλανήτης δεν θα σταματήσει να τα ακούει γιατί σε πολλές περιπτώσεις ήταν ξεχωριστά.

Κώστας Ζουγρής