Ασχοληθείτε με τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα και αγνοείστε τον Iggy Pop και τους Maneskin

Ασχοληθείτε με τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα και αγνοείστε τον Iggy Pop και τους Maneskin

Όταν στο τέλος Φεβρουαρίου του 2020, ο Γιάννης Πετρίδης παρουσιάζοντάς για πρώτη φορά τους Maneskin, έλεγε στην εκπομπή και γράφαμε στο site, ότι είναι ένα συγκρότημα έκπληξη για το Ροκ όπως έχει εξελιχθεί σήμερα, οι περισσότεροι ή το αγνόησαν ή το χλεύασαν.

Τους επόμενους μήνες, οι Maneskin από την Ρώμη έγιναν το πρώτο Ιταλικό ροκ συγκρότημα που ανέβασε δύο τραγούδια στα 10 πρώτα της μεγάλης Βρετανίας και στα 20 πρώτα στα streaming των ΗΠΑ, εκτός βέβαια και από την επιτυχία στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Δυστυχώς το σύνολο των επισκεπτών του site που έχουν την μόνιμη καραμέλα στο στόμα, "Ασχοληθείτε με τη μουσική και όχι με τα υπόλοιπα", δείχνουν ελάχιστο ενδιαφέρον για τις αναρτήσεις μας στην σύγχρονη μουσική ενημέρωση και ενδιαφέρονται μόνο για γκρουπ του '70 και του '80 , που τα περισσότερα δεν υπάρχουν πια.

Τα περισσότερα σχόλια αφορούν τις ειδήσεις που δημοσιεύουμε για την επικαιρότητα και κυρίως για τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα, τον κορονοϊό, και τα ζώδια.

Αύριο στις 6 Αυγούστου επιβεβαιώνονται τα θετικά μας σχόλια για τους Maneskin , με την κυκλοφορία του τραγουδιού τους “I Wanna Be Your Slave με τη συμμετοχή του IGGY POP!