Η Ζωή δεν ενδιαφέρεται αν θα κάνουμε ή όχι το εμβόλιο, αυτό πρέπει να ενδιαφέρει τον καθένας μας προσωπικά

Η Ζωή δεν ενδιαφέρεται αν θα κάνουμε ή όχι το εμβόλιο, αυτό πρέπει να ενδιαφέρει τον καθένας μας προσωπικά

Όπου και να διαβάσεις το θέμα είναι τα εμβόλια με μία αρκετά μεγάλη σε αριθμό οπαδών του αντιεμβολιασμού να μπαίνει φανατικά σε κάθε σελίδα και να αμφισβητεί τις κυβερνήσεις τους ειδικούς, την πραγματικότητα παραθέτοντας στοιχεία από γιατρούς, ηθοποιούς, γνωστές προσωπικότητες που είναι λέει εναντίον του εμβολίου.

Και εγώ είμαι εναντίον του εμβολίου, όμως το έκανα κια θα κάνω και άλλα 50 αν χρειασθεί γιατί έχω νιώσει βαθιά στο πετσί μου το τι σημαίνει να έχεις την υγειά σου.

Όσο είμαστε καλά κάνουμε την κριτική μας γράφοντας τις αντιρρήσεις μας, όμως όταν αρρωστήσουμε από κάτι, ακόμα και οι πιο σκληροί αρχίζουν τα Θεούλη μου και ας μην πιστεύουν.

Η υγεία μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε σαν άνθρωποι και όσο και να φαίνεται υπερβολικό, κανείς δεν είναι άτρωτος και ο κίνδυνος παραμονεύει.

΄Τυγχάνει να έχω 2-3 χιλιάδες που με ακολουθούν στην προσωπική μου σελίδα και βλέπω συχνά το τι ποστάρουν, Υπάρχει πόνος και πολλοί έχουν νοσήσει ενώ έχουν χάσει και αγαπημένα πρόσωπα, δεν ξέρω αν το κράτος πρέπει να υποχρεώνει τους πολίτες να εμβολιάζονται, όμως αν αυτή η ιστορία συνεχίσει για 1-2 χρόνια, σίγουρα ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός από οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να κάνει εκστρατεία υπέρ του εμβολίου, όμως προτιμά να τραγουδά τα Παπάκια, οι σφυγμομετρήσεις όμως του λένε ότι κάνει λάθος.

Από την αρχή του χρόνου είχα περιπέτεια υγείας για 4 μήνες και κατάλαβα τι εστί βερύκοκο, μακάρι να μην το ανακαλύψει κανείς από εσάς, αλλά η ζωή δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται αν θα κάνετε το εμβόλιο, αυτό πρέπει να ενδιαφέρει εσάς.

Κώστας Ζουγρής