Yoko Ono - Walking On Thin Ice, χρόνια μπροστά από την εποχή του

Yoko Ono - Walking On Thin Ice, χρόνια μπροστά από την εποχή του

Από το ομώνυμο άλμπουμ, τότε είχαμε υποτιμήσει την παρουσία της Yoko

Κυκλοφόρησε το 1981. Αυτή και ο John Lennon ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του τραγουδιού στις 8 Δεκεμβρίου 1980. Ήταν όταν επέστρεψαν από το στούντιο ηχογράφησης στο The Dakota (το σπίτι τους στο New York City ) ότι ο Lennon δολοφονήθηκε από τον Mark David Chapman . Ο Λένον κρατούσε μια κασέτα από μια τελική μίξη του τραγουδιού πριν γίνει mastering όταν πυροβολήθηκε.

Το τραγούδι ήταν τόσο κριτική όσο και εμπορική επιτυχία για τον Ono.

Η ίδια η Yoko Ono σκηνοθέτησε ένα μουσικό βίντεο για το "Walking on Thin Ice", που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1981, με πλάνα της στην Times Square της Νέας Υόρκης και στο Central Park , διάσπαρτα με το αρχειακό βίντεο της ίδιας και του John Lennon. Το 2003 ο Mike Mills και η Arya Senboutaraj (το ένα ήμισυ του σκηνοθετικού ντουέτου Rainbows & Vampires ) σκηνοθέτησαν ένα ασπρόμαυρο βίντεο κινουμένων σχεδίων με το "Pet Shop Boys Electro Mix Edit" του τραγουδιού.

Video Url

 

 

 

 

Music and Lyrics by Yoko Ono

Performed by Yoko Ono (vocals), John Lennon (guitar, keyboards), Hugh McCracken (rhythm guitar), Earl Slick (rhythm guitar), Tony Levin (bass), Andrew Newmark (drums), Jack Douglas (percussion)

Produced by John Lennon, Yoko Ono and Jack Douglas

https://www.popup.gr/