Sunday Girl-Blondie (1978)

Sunday Girl-Blondie (1978)

Οι Blondie είναι από τα ονόματα που έρχονται στο μυαλό μας κάθε Κυριακή

Το " Sunday Girl "  ηχογραφήθηκε από τους Blondie για το άλμπουμ Parallel Lines του 1978 . Γράφτηκε από τον κιθαρίστα Chris Stein , το τραγούδι εμπνεύστηκε από τη γάτα της Debbie Harry , η οποία ονομάστηκε Sunday Man - η γάτα είχε πρόσφατα τραπεί σε φυγή, εμπνέοντας την «παραπονετική» φύση του τραγουδιού.

Το "Sunday Girl" κυκλοφόρησε ως το επόμενο σινγκλ του νούμερο ένα επιτυχημένο σινγκλ του συγκροτήματος, " Heart of Glass ", στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη (αν και όχι στις ΗΠΑ). Το σινγκλ ήταν νούμερο 1 επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και έφτασε στην πρώτη δεκάδα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Έκτοτε έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς και έχει συμπεριληφθεί σε πολλά collection άλμπουμ .

Με τουλάχιστον 20 ευρώ τον χρόνο σαν ενίσχυση της σελίδας μας για τα λειτουργικά της έξοδα, όπως και αυτά που απαιτούνται για να μπορούν να αφιερώνουν όλο τον ημερήσιο χρόνο τους αυτοί που δημιουργούν το περιεχόμενο, αφού δεν έχουμε ρομπότ να ετοιμάζουν τις αναρτήσεις, θα παίρνετε κάθε μέρα σχεδόν λίστες με τραγούδια για την ψυχαγωγία σας, κάθε Παρασκευή τις νέες κυκλοφορίες επιλογής μας και θα έχετε να επιλέξετε κάποιο από τα 9 μουσικά ψηφιακά βιβλία των Πετρίδη-Ζουγρή. 

 

 

https://www.popup.gr/