Atticus Ross and Trent Reznor


Ο κορωνοϊός θα αλλάξει τα πάντα και στην μουσική. Οι καλλιτέχνες για να μείνουν στην επικαιρότητα, θα δίνουν δωρεάν την μουσική τους.


Οι Nine Inch Nails κυκλοφόρησαν σήμερα τα ορχηστρικά άλμπουμ Ghosts V: Together και Ghosts VI: Locusts




Ghosts V: Together Tracklist:
01. Letting Go While Holding On
02. Together
03. Out in the Open
04. With Faith
05. Apart
06. Your Though
07. Hope We Can Again
08. Still Right Here


Ghosts VI: Locusts Tracklist:
01. The Cursed Clock
02. Around Every Corner
03. The Worriment Waltz
04. Run Like Hell
05. When It Happens (Don’t Mind Me)
06. Another Crashed Song
07. Temp Fix
08. Trust Fades
09. A Really Bad Night
10. Your New Normal
11. Just Breathe
12. Right Behind You
13. Turn This Off Please
14. So Tired
15. Almost Dawn