If You Think You Know How to Love Me-Smokie (1975), Stumblin' In 1978

If You Think You Know How to Love Me-Smokie (1975), Stumblin' In 1978

72 ετών ο Chris Norman.

Το " If You Think You Know How to Love Me " είναι ένα τραγούδι του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Smokie . Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1975 ως single και εμφανίστηκε αργότερα στο άλμπουμ Changing All the Time . Όπως το πρώτο σινγκλ του συγκροτήματος " Pas It Around ", το τραγούδι συνέθεσαν οι Nicky Chinn και Mike Chapman .

Μετά την κυκλοφορία του, το "If You Think You Know How to Love Me" έγινε επιτυχία στα chart σε όλη την Ευρώπη, φτάνοντας στο Νο. 2 στην Ιρλανδία, στο Νο. 3 στη Σουηδία, στο Νο. 6 στη Νορβηγία, στο Νο. 8 στη Γερμανία και στο Νο. 15 στην Ολλανδία. Χρειάστηκαν έξι εβδομάδες για να κάνει το ντεμπούτο του στο UK Singles Chart στις 19 Ιουλίου 1975.

Μετά από λίγες μέρες, οι Smokie εμφανίστηκαν στην εκπομπή του BBC Top of the Pops και αυτό βοήθησε το τραγούδι να ανέβει στα charts. Το σινγκλ έφτασε τελικά στο Νο. 3 των βρετανικών τσαρτ, κατά τη διάρκεια παραμονής εννέα εβδομάδων σε αυτό το chart. 

Μια δεύτερη εκδοχή του τραγουδιού συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ του 1988 All Fired Up , που τραγούδησε ο Alan Barton . Η αρχική έκδοση του 1975 τραγουδήθηκε από τον Chris Norman .

Η Pat Benatar ηχογράφησε το τραγούδι το 1979 για το ντεμπούτο της άλμπουμ " In the Heat of the Night ", που κυκλοφόρησε ως το δεύτερο σινγκλ από αυτό το άλμπουμ τον Οκτώβριο του 1979