Αν περιμένετε όπως περίμενε 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ μπορεί....

Αν περιμένετε όπως περίμενε 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ μπορεί....

Μίλαγα με ένα φίλο, οπαδό του Ολυμπιακού και του έλεγα ότι το 2017 είχα γράψει ότι η υπόθεση Βαρουφάκη μπορεί να γίνει ταινία, νομίζω ότι αυτό το είχε πει πρώτος ο Πετρίδης, δεν το είχε γράψει όμως, όταν είχε επιστρέψει από ένα ταξίδι του στην Γερμανία για μία συναυλία όπου είχε δει τους Γερμανούς να μιλάνε σαν τρελοί για τον Βαρουφάκη.

Έλεγα λοιπόν τα μόνιμα παράπονα μου γιατί δεν ενδιαφέρεται το κράτος για ότι κάνουμε με το site, (δεν είναι τυχαίο βέβαια που δεν ενδιαφέρεται και ο κόσμος, αν και το παρακολουθεί) και του είπα, 'γιατί κι εμείς να μην πάρουμε μία επιδότηση, πχ να αγοράσει το κράτος τα δικαιώματα από τα βιβλία μας και να τα μοιράσει στους μαθητές, μου απάντησε βέβαια, αν περιμένετε όπως ο ΠΑΟΚ που έκανε 34 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα. Μόνο που εγώ σε 34 χρόνια θα είμαι σε άλλο πλανήτη.

Του έλεγα επίσης, σαν παράπονο, ότι όταν πεθάνω θα με θυμούνται, όχι για την δημιουργία του site, αλλά για το ότι ζήταγα συνέχεια χρήματα, τι να κάνουμε, δεν είναι εύκολο να κτίζεις μια εικόνα που να είναι αρεστή στον κόσμο και εγώ σ'αυτή τη σχέση ψέματα δεν μπορώ να πω. Δεν σκάω όμως γατί η ζωή είναι τόσο μικρή, δίκιο έχει ο Dave Grohl που λέει ότι πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία μας.

Όσο για την βοήθεια, ας είμαστε καλά, αυτοί οι λίγοι που βοηθούν θα μας κρατήσουν 'ζωντανούς' μέχρι να αποφασίσουμε να αλλάξουμε τις τύχες μας, γιατί για να αλλάξει η χώρα δεν το βλέπω, σαν να είμαστε στο 1965 σε μοντέρνα εκδοχή, με χειρότερους ηθοποιούς, χειρότερο σκηνοθέτη, χειρότερους κομπάρσους κλπ.

Κώστας Ζουγρής.

https://www.youtube.com/watch?v=qM0zINtulhM