Lady Gaga και Barbra Streisand στις υψηλές νότες, ποια είναι καλύτερη;

Lady Gaga και Barbra Streisand στις υψηλές νότες, ποια είναι καλύτερη;

Πολλές οι επιθέσεις στην Lady Gaga για την οποία ο Giorgio Moroder είπε ότι είναι η νέα Streisand και ο Moroder είναι από τους κορυφαίους στην μουσική, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Streisand έχει πίσω της μια τεράστια καριέρα, είναι πια 75 ετών και θα ήταν άδικο να την συγκρίνουμε με την Lady Gaga, όμως αυτό που αδυνατούν να καταλάβουν μερικοί είναι ότι η Lady Gaga πια είναι η Lady Gaga, έχει την δική της ιστορία, τα δικά της επιτεύγματα σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι αστείο το να την αμφισβητεί όποιος δεν την συμπαθεί.

be48431d0486ff8153e942bf0856d262ad9c555023f93725f9e0338fec612d46

Παραθέτουμε ένα βίντεο στο οποίο ακούγονται και οι δύο σε υψηλές νότες για να κάνουν συγκρίσεις, αν αυτό μπορεί να γίνει, που μάλλον δεν γίνεται, όσοι μπορούν να τις αξιολογήσουν από μουσικής πλευράς.

Για μας, αλλά και για όλο τον κόσμο που ξέρει πέντε πράγματα και οι δύο έχουν εξαιρετική φωνή, το να λέει κάποιος ότι δεν ε΄χει φωνή η Lady Gaga νομίζω ότι είναι λάθος, αλλά εντάξει εδώ ο άλλος μας βρίζει που δεν βάλαμε στην λίστα με τα πιο εμπορικά ροκ άλμπουμ το Thriller, μάλλον το έκανε επίτηδες, όπως και αυτοί που κοροϊδεύουν την Gaga .

Σύμφωνα με τον Κωστή Μπίτσιο, Η πρώτη live νότα της Barbra (Somewhere) είναι από την περίοδο 2000-1 (περίπου 60 ετών). Η 2η από τα 60'ς (Starting Here, Starting Now). Η 3η live νότα από το Happy Days Are Here Again. Η 7η από το He Touched Me.
Και φυσικά υπάρχει εικόνα της Lady Gaga από την συναυλία της Αθήνας. .

Κώστας Ζουγρής