Για τους εραστές της μουσικής...

Για τους εραστές της μουσικής...

 

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που ενδιαφέρονται για τα ψηφιακά και έντυπα βιβλία μας, ανήκουν σε μία ειδική κατηγορία ανθρώπων που δεν αποφασίζουν να αποκοπούν από την μουσική και πάντα αναζητούν κοντά της συναισθήματα που δύσκολα θα τους προσφέρει σε τέτοιο βαθμό κάποια από τις άλλες τέχνες.

 

Ποιος νέος θα ενδιαφερθεί πχ σήμερα για την Sarah Vaughan, όμως η μουσική ποτέ δεν έχασε την δύναμη της στο πέρασμα του χρόνου, τουλάχιστον στις πολιτισμένες χώρες, η Ελλάδα πια είναι μια χώρα υπνωτισμένων πολιτών που έχει αποκοπεί από ότι μπορεί να προκαλέσει ευχαρίστηση, όχι τόσο από οικονομικές δυσκολίες, όσο από την από την κατεύθυνση που δίνουν στο κοινό τα ΜΜΕ ανεξάρτητα αν αυτό το κάνουν σκόπιμα ή απλά από άγνοια.

 

 

 

Η λανθασμένη εκτίμηση ότι το διαδίκτυο μπορεί να καλύψει τα πάντα, μουσικές και πολιτικές ανησυχίες, σεξ, μάθηση και όλα όσα πρέπει να απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, σύντομα θα πάψει να ισχύει, τουλάχιστον για τους σκεπτόμενους ανθρώπους.

 

 

 

Μέχρι τότε κι εμείς που σε κάποιο βαθμό είμαστε θύματα της ίδιας αυταπάτης θα προσπαθούμε να σας θυμίσουμε ή να μοιρασθούμε μαζί σας ακούσματα που ίσως δεν έχουν φτάσει στα αφτιά σας.

 

Τα 13 πια μουσικά βιβλία μας είναι μια πραγματικότητα που είναι στην διάθεση όποιου θέλει να την αξιοποιήσει για να αυξήσει την μουσική του ευχαρίστηση.

 

 

 

Η σελίδα μας στο διαδίκτυο είναι κάτι που θα συνεχίσει στον χρόνο και πάντα θα είναι ανοικτή και στις δικές σας ιδέες, όποιος θέλει μπορεί να μας στέλνει τις απόψεις του, πολλές φορές οι γνώσεις κάποιων συμπληρώνουν αυτές των άλλων.

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.