Demi Lovato: στο νοσοκομείο, αιτία τα ναρκωτικά

Ακόμη μια μάχη δίνει η Ντέμι Λοβάτο που έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τη μάχη της με τις ουσίες. Η Λοβάτο διακομίστηκε χθες εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος 'Αντζελες. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η 25χρονη τραγουδίστρια της ποπ, η οποία έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν προβλήματα εξάρτησης από ουσίες, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της από φίλους της, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο

Στην τραγουδίστρια φέρεται να χορηγήθηκε η ουσία Narcan ένα φάρμακο που αναστρέφει ταχέως την υπερβολική δόση οπιοειδών, όσο ακόμα ήταν στο σπίτι της, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά εκπρόσωπός της με δήλωση στο Variety ανέφερε: «Η Ντέμι έχει τις αισθήσεις της, είναι με την οικογένειά της και θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όλους για την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξη. Ορισμένες από τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν είναι εσφαλμένες και με σεβασμό ζητούν ιδιωτικότητα και όχι εικασίες, είναι το πιο σημαντικό πράγμα τώρα».

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η μητέρα της τραγουδίστριας, Νταϊάνα ντε λα Γκάρζα και η 16χρονη αδερφή της Μάντισον ντε λα Γκάρζα έσπευσαν στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος 'Αντζελες, αμέσως μετά τη μεταφορά της εκεί με ασθενοφόρο.

Η επόμενη συναυλία της που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη στο Atlantic City Beach, στο Νιου Τζέρσεϊ ακυρώθηκε.

Επίσης ακυρώθηκε το επεισόδιο με τη συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι του Fox "Beat Shazam", το οποίο είχε γυριστεί νωρίτερα δεν προβλήθηκε.

«Οι σκέψεις μας είναι με την Ντέμι και την οικογένειά της, αντικαταστήσαμε το επεισόδιο με ένα καινούριο, λόγω των εξελίξεων» αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου.

Η Λοβάτο αποκάλυψε τον Ιούνιο ότι υποτροπίασε λίγους μήνες μετά τη συμπλήρωση έξι χρόνων χωρίς χρήση ναρκωτικών.

Πηγή: CNN Greece