Δεν προκρίθηκε η Ελληνική συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης πικραίνοντας τα παιδιά που κάνουν αποστολές πίτσας αφού δεν θα αυξηθεί η κίνηση το Σάββατο στον τελικό.

 

 

 

Αντίθετα η Κύπρος που σπάνια τα καταφέρνει να προκριθεί, χάρις στην Φουρέιρα βρέθηκε στον τελικό.

 

 

 

Ποιοι προκρίθηκαν

 

 

 

 

 

Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Εσθονία, Κύπρος και  Αυστρία είναι οι δέκα συμμετοχές που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του 63ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου.

 

 

 

 

Μέχρι Παρασκευή  βράδυ,  δώρο με κλήρωση 2 cd των Smiths το The Smiths και Tricky, το καταπληκτικό Maxinquaye, Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος όλοι όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά στην σελίδα μας.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)