Βραβείο tony για τον Bruce Springsteen

Βραβείο tony για τον Bruce Springsteen

Ο θρύλος της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν θα τιμηθεί τον Ιούνιο με βραβείο Tony για τη μουσικοθεατρική παραγωγή του «Springsteen on Broadway».

Στην τελετή ανακοίνωσης των καλλιτεχνών, στους οποίους θα απονεμηθούν Tony, τα βραβεία που αναγνωρίζουν επιτεύγματα στο χώρο του θεάτρου του Μπρόντγουεϊ, την Τρίτη ο ηθοποιός και τραγουδιστής Λέσλι Όντομ Τζούνιορ χαρακτήρισε τη παράσταση «Springsteen on Broadway», μια «θεατρική εμπειρία εξαιρετικών διαστάσεων».

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν εμφανίζεται σόλο και ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, εκτός από δύο τραγούδια στα οποία τον συνοδεύει η σύζυγός του, τραγουδίστρια, Πάτι Σιάλφα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζον Λεγκουιζάμο θα παραλάβουν τα ειδικά βραβεία, αναφέρει το Variety.

Ο Λεγκουιζάμο θα βραβευθεί για «την προσήλωσή του στο θέατρο, καθώς φέρνει διαφορετικές ιστορίες και ακροατήρια στο Μπρόντγουεϊ επί τρεις δεκαετίες».

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν θα τιμηθεί για τη «θεαματική εμπειρία για τη σκηνή του Μπρόντγουεϊ». Το βραβείο είναι επίσης, τουλάχιστον εν μέρει, αναγνώριση της εμπορικής επιτυχίας της παράστασης, σύμφωνα με το Broadway World. Την περασμένη εβδομάδα τα έσοδα από τη μουσικοθεατρική παραγωγή ανήλθαν σε περίπου 55 εκατομμύρια δολάρια.