Ποιος είναι ο δίσκος 45'' που αγοράσθηκε 2 λεπτά του ευρώ και κάνει 3.500;

Ποιος είναι ο δίσκος 45'' που αγοράσθηκε 2 λεπτά του ευρώ και κάνει 3.500;

Μπορεί ένα μικρό δισκάκι που έκανε πριν από 48 χρόνια 70 δραχμές να κοστολογείτε σήμερα 3.500; η απάντηση είναι ναι, στα βινύλια όλα είναι δυνατά.

Στον διαγωνισμό με τα βινύλια του Rory Gallagher δεν θα λέγαμε ότι έχετε τρελαθεί να συμμετάσχετε. Βοήθεια είναι μία λέξη για την οποία όλοι συνηγορούμε, αλλά ελάχιστοι το κάνουμε.

Θα σας φανεί, υπερβολικό, αστείο, ψέμα ή όπως αλλιώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας, η ουσία είναι ότι πάνω απ' όλα υπάρχει η αλήθεια που για μας που το βιώνουμε σημαίνει ότι δουλεύουμε από το ξημέρωμα μέχρι τα μεσάνυχτα ουσιαστικά χωρίς αμοιβή, βλέπεις ανήκουμε στους 'μικρούς' που η τακτική αυτών που ελέγχουν τα πράγματα είναι ότι πρέπει να εξαφανισθούν.

Δίνουμε ηλεκτρονικά βιβλία, διαγωνισμούς με δώρα cd, βινύλια, αυτή την εβδομάδα του Rory Gallagher, σχεδόν παγερή αδιαφορία.

Μην περιφρονείτε την μουσική, κανείς δεν έχασε από αυτήν, χαλαρώνει, μας κα΄νει πιο έξυπνους, μας κάνει να αγαπάμε τον άνθρωπο, μας βοηθάει να διευρύνουμε τις γνωριμίες μας και πολλά ακόμη.

Ιστορικά σας λέω ότι όποιος αγόρασε το 1969 το Space Oddity του David Bowie σε μικρό Ελληνικό δισκάκι Philips, πλήρωσε 70 δραχμές, δηλαδή 2 λεπτά του Ευρώ και σήμερα μπορεί να τα πουλήσει 3.500 Ευρώ, ναι δεν έγινε λάθος, τόσο κοστίζει.

Image result for space oddity philips greece

Βέβαια δεν κάνουν όλα τόσο, αλλά και αυτή η περιφρόνηση από 4.100.000 μοναδικούς επισκέπτες, δεν είναι ευκολοχώνευτη

Κώστας Ζουγρής

https://www.apotis4stis5.com/news-f/30600-messin-with-the-kid-rory-gallagher