Non Si Può Morire Dentro -Gianni Bella (1976)

 Non Si Può Morire Dentro -Gianni Bella (1976)

Αδελφός της Marcela, έγινε 76 ετών.

Γεννημένος στην Κατάνια , ο Bella ξεκίνησε την καριέρα του ως συνθέτης για την αδερφή του, την τραγουδίστρια Marcella Bella γράφοντας πολλές επιτυχίες με τον στιχουργό Giancarlo Bigazzi .

Στη δεκαετία του εβδομήντα έκανε το ντεμπούτο του ως τραγουδιστής ο ίδιος, σημειώνοντας την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 1974 με το τραγούδι "Più ci penso", το οποίο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην ιταλική παρέλαση επιτυχιών. 

Το 1976 ανέβηκε στην κορυφή και κέρδισε τον διαγωνισμό Festivalbar με το τραγούδι " Non si può morire dentro ", που αρχικά είχε προγραμματιστεί να τραγουδηθεί από την αδερφή του.

Το 1981 συμμετείχε στον διαγωνισμό στο Μουσικό Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο με το τραγούδι "Questo amore non si tocca"? Επέστρεψε στο Sanremo άλλες πέντε φορές μεταξύ 1986 και 2007, τρεις φορές σε ζευγάρι με την αδερφή του Marcella. 

Το 1983 η Bella διέκοψε τη συνεργασία με τον Bigazzi και ξεκίνησε μια νέα δίπλα στον Mogol . Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως τη δεκαετία του 2000, το ζευγάρι υπέγραψε μερικές εξαιρετικές επιτυχίες πωλήσεων για τον Adriano Celentano .

Τον Ιανουάριο του 2010 υπέστη εγκεφαλικό και στη συνέχεια έχασε την ομιλία του και τη χρήση ενός ποδιού.

Video Url

 

Video Url