Eagles : Μοναδική συναυλία στο Sphere του Las Vegas. Δείτε video και setlist

Photo by Wikimedia Commons

Το γκρουπ θα συνεχίσει τα shows μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2025

Μια σειρά συναυλιών ξεκίνησαν οι θρυλικοί Eagles στο νέο στολίδι του Las Vegas, τον μοναδικό συναυλιακό χώρο Sphere. Οι Led γιγαντοοθόνες και το φαντασμαγορικό show των Eagles, διαδέχεται τα αντίστοιχα των U2, Phish και Dead & Company που προηγήθηκαν. 

Το Sphere του Λας Βέγκας είναι το πνευματικό παιδί του James Dolan, εκτελεστικού διευθυντή της MSG Networks και κύριου επενδυτή του Project. Η MSG Networks αποτελεί έναν όμιλο εταιρειών, ο οποίος εκτός των άλλων έχει στην κατοχή του δύο σπουδαία franchises των ΗΠΑ, όπως οι New York Knicks και οι New York Rangers. Το ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει ο κος Dolan φυσικά είναι το πότε αναμένεται να γίνει απόσβεση της πολύ μεγάλης αυτής επένδυσης. Ειδικότερα όταν υπάρχει ήδη πληθώρα μηνύσεων προς το πρόσωπό του, τόσο από συνεργάτες του στην ΜSG, όσο και από κατασκευαστές και προμηθευτές για διάφορα απλήρωτα τιμολόγια, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη, ο περιβάλλων χώρος του The Sphere αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό από επενδυτές, καθώς στην ευρύτερη περιοχή θα βρει κανείς 13.900 θέσεις πάρκινγκ, ένα Holiday Inn, καθώς και ένα αδιάφορο συγκρότημα γραφείων. Επίσης και σύμφωνα με υπολογισμούς, η εκτίμηση για τον ετήσιο λογαριασμό ρεύματος ξεπερνά τα 17,2 εκατομμύρια δολάρια, με το κόστος αυτό να μετακυλίεται στους επισκέπτες του venue.

Οι Eagles αφιέρωσαν το τραγούδι Heartache Tonight στον πρόσφατα εκλιπόντα JD Souther, ο οποίος ήταν ένας από τους συνθέτες του εν λόγω τραγουδιού. Δείτε παρακάτω το setlist της συναυλίας των Eagles στο Sphere του Las Vegas:

Hotel California
One of These Nights
Lyin’ Eyes
Take It to the Limit
Witchy Woman
Peaceful Easy Feeling (Jack Tempchin cover)
Tequila Sunrise
In the City (Joe Walsh song)
I Can’t Tell You Why
New Kid in Town
Seven Bridges Road (Steve Young cover)
Those Shoes
Life’s Been Good (Joe Walsh song)
Already Gone (Robb Strandlund cover)
The Boys of Summer (Don Henley)
Life in the Fast Lane

Encore:
Take It Easy
Rocky Mountain Way (Joe Walsh)
Desperado
Heartache Tonight

 

 
Tags