Tears For Fears - The Girl That I Call Home

Οι ήρωες του New Wave, Tears for Fears, ανακοίνωσαν το πρώτο τους ζωντανό άλμπουμ,  Songs for a Nervous Planet , που θα κυκλοφορήσει παντού στις 25 Οκτωβρίου.

Εκτός από τα ζωντανά κλασικά που ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του συγκροτήματος, υπάρχουν τέσσερα νέα πρωτότυπα κομμάτια στο Songs for a Nervous Planet , συμπεριλαμβανομένου του κομματιού teaser, «The Girl That I Call Home». 

Το Songs for a Nervous Planet αποτελείται από 22 κομμάτια, με τα τέσσερα νέα στούντιο να ξεκινούν το άλμπουμ. Το υπόλοιπο live άλμπουμ ακολουθεί το setlist της καριέρας του "Tipping Point Tour Part II" των Tears for Fears, με τις ηχογραφήσεις να προέρχονται από μια παράσταση της 11ης Ιουλίου 2023 στο First Bank Amphitheatre στο Φράνκλιν του Τενεσί.

Εκτός από αρκετές περικοπές από το άλμπουμ του 2022  The Tipping Point , το Songs for a Nervous Planet  περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις πολλών κλασικών Tears for Fears όπως τα "Everybody Wants to Rule the World", "Mad World", "Shout" και "Head Πάνω από τακούνια."

Video Url