Chappel Roan : Συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ίσως κοινό στο Lollapalooza Festival!

Photo by Wikimedia Commons

Viral το video από την εμφάνιση της Chappel Roan

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε μέσα στο Σαββατοκύριακο η εμφάνιση της Chappell Roan (πραγματικό όνομα Kayleigh Rose Amstutz), στο πλαίσιο του Lollapalooza Festival. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του festival και δηλώσεις του στο CNN, το show της Chapell ήταν το μεγαλύτερο show σε πρωινές ώρες, που έχουν δει οι υπεύθυνοι του festival ποτέ. 

Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των ανθρώπων που παρακολούθησαν το σετ της Roan, αλλά ο χώρος του  Lollapalooza έχει ημερήσια χωρητικότητα 110.000 και σίγουρα φαινόταν ότι το μεγαλύτερο μέρος του πάρκου ήταν γεμάτο για τη συναυλία της. Γεννημένη το 1998, η Chappel Roan αγάπησε την pop της δεκαετίας του 80, καθώς και τα πιο σύγχρονα αντίστοιχα ακούσματα. Με το ντεμπούτο album της The Rise and Fall of a Midwest Princess, έχει ήδη στρέψει τα βλέμματα και τη δημοσιότητα προς το μέρος της. 

Το Lollapalooza Festival ξεκίνησε το 1991 και υποτίθεται πως θα ήταν ένας τρόπος ώστε οι Jane's Addiction να αποχαιρετήσουν το κοινό τους. Γρήγορα όμως απέκτησε δική του ταυτότητα, με εμφανίσεις που έχουν γράψει πραγματικά ιστορία, όπως αυτές των Pearl Jam, αλλά και την υποτιθέμενη των Nirvana η οποία δυστυχώς δεν έγινε ποτέ. 

Δείτε εδώ το κοινό από την εμφάνιση της Chappel Roan :