O Bruce Dickinson ακυρώνει συναυλία του

Bruce Dickinson: Οι άνθρωποι δεν πληρώνουν πια για την μουσική που ακούν κι αυτό την σκοτώνει

Η σημερινή συναυλία στο Βουκουρέστι ακυρώνεται λόγω προβλημάτων υγείας του τραγουδιστή

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το solo project του Dickinson έγραφε τα εξής : "Διάφορα μέλη του συγκροτήματος και του crew έχουν προσβληθεί από έναν ιό που μοιάζει με γρίπη από την αρχή του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας. Λίγο πριν το σόου στο Λονδίνο, Ο Bruce άρχισε επίσης να νιώθει άρρωστος. Κατάφερε να ολοκληρώσει τη συναυλία στο Παρίσι αλλά λίγο πριν το Groningen είχε πρόβλημα στο να τραγουδήσει στο επίπεδο που τόσο αυτός όσο και οι fans περιμένουν. Χτες στη Βουδαπέστη έγινε φανερό πως δεν ήταν καθόλου καλά και, μετά από συμβουλές, πρέπει να ξεκουραστεί πλήρως ώστε τόσο να διατηρήσει την υγεία του, όσο και να προστατεύσει την υπόλοιπη περιοδεία. Αυτό δυστυχώς σημαίνει πως οι fans στη Ρουμανία δε θα δουν τον Bruce και το συγκρότημα του αυτή τη φορά."

Ο δε Bruce Dickinson προσέθεσε πως : "Έχω ζορίσει τη φωνή μου μέσω μιας ιογενούς μόλυνσης στα τελευταία σόου. Ήλπιζα ότι οι δύο μέρες μετά τις ολλανδικές συναυλίες θα ήταν αρκετή ξεκούραση για τη φωνή, αλλά το σόου της Βουδαπέστης ήταν ένας πραγματικός αγώνας. Το κοινόήταν φανταστικό, αλλά έχω καθήκον για την υπόλοιπη περιοδεία και ευθύνη να φροντίζω το "όργανό μου"… είναι το μόνο που έχω!

Με πολύ βαριά καρδιά αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να ακυρώσω την αυριανή παράσταση στο Βουκουρέστι. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήλπιζα. Θα πάω αύριο σε έναν ειδικό γιατρό για τον λαιμό ώστε να επιβεβαιώσει το σωστό της απόφασής μου, αλλά μετά από 40 χρόνια τραγουδώντας ξέρω πότε τα πράγματα δεν είναι καλά και η φωνή πρέπει να ξεκουραστεί προσωρινά. Είμαι στεναχωρημένος για τους οπαδούς στο Βουκουρέστι. Μπορώ μόνο να ζητήσω συγγνώμη και ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόησή σας."

Θυμίζεται πως ο Dickinson θα εμφανιστεί στη χώρα μας μαζί με Judas Priest και Accept, στις 21 Ιουλίου στο πλαίσιο του Release Athens Festival.