Ακούστε το νέο άλμπουμ της Taylor Swift που σε κερδίζει με το πρώτο τραγούδι

Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, Tortured Poets Department, δόθηκε πριν από μερικά λεπτά στην κυκλοφορία, στις 7 ώρα Ελλάδος.

Ομολογώ πως ενώ ήμουν από τους πρώτους που αναγνώρισαν το ταλέντο της και την υποστήριξα έντονα από τα πρώτα της τραγούδια και σε όλη της την πορεία, σήμερα δεν ήμουν ιδιαίτερα γι' αυτό το άλμπουμ πιστεύοντας ότι μπορεί πια να κάνει, αφού τα έχει κάνει σχεδόν όλα και όμως αυτό το πρώην κοριτσάκι που είναι πια μια ενήλικη γυναίκα είναι ικανή στο να δημιουργεί ακόμα ωραία τραγούδια που να σου προκαλούν ενδιαφέρον ανταγωνιζόμενη νεαρά  ταλαντούχα κορίτσια όπως η Billie Eilish και η Olivia Rodrigo και σε πρώτο άκουσμα να είναι ακόμα καλύτερη.

Το άλμπουμ δεν φέρνει βέβαια κάτι το καινούργιο, όμως έχει ωραία τραγούδια, κάτι που δεν είναι εύκολο μετά από τόσους δίσκους, 11 συγκεκριμένα.

Το άλμπουμ που είναι πάλι μια αναφορά στις διάφορες σχέσεις της με άνδρες τα τελευταία χρόνια, πάντως πιστεύω πως θα ικανοποιήσει τις φίλες της, όπως την κόρη μου την Λουίζα που την ακολουθεί από πιτσιρίκα, άλλωστε συμμετέχει και η άλλη της αγάπη, η Florence με ένα τραγούδι που έγραψαν μαζί..

Το άλμπουμ είναι γραμμένο μαζί με τους Jack Antonoff και Aaron Dessner, ο δεύτερος είναι από τους National και όσοι αγαπούν το συγκρότημα θα έχουν εντοπίσει το πόσο όμορφα είναι τα τραγούδια τους με γυναικεία φωνητικά με την γυναίκα ενός από τα μέλη τους που έχει υπέροχη φωνή, αυτό είδε η πανέξυπνη Taylor και συνεργάσθηκε μαζί του, όπως και με τον μόνιμο πια Jack Antonoff που είναι από τους καλύτερους και πρώην ηγέτης των Fun..

Πρώτο σινγκλ το Forthnight που έγραψε μαζί με τον Post Malone.

Video Url