Oasis : Απομακρύνεται η επανένωση τους. Μέχρι νεωτέρας

Don't Look Back In Anger-Oasis (1995)

Ο Liam Gallagher μάλλον αποτελεί τον κομβικό παράγοντα του reunion

Οι Oasis είναι υποψήφιοι για τους φετινούς εισαγόμενους στο Rock and Roll Hall of Fame. Ωστόσο ο τραγουδιστής Liam Gallagher έχει δεν έχει υπάρξει ιδιαίτερα ευγενικός με το θεσμό :

"Να μου κάνει τη χάρη και να πάει να γ.... Είναι σαν να με βάζεις σε hall of fame του rap, δε θέλω να συμμετέχω σε κάτι ψυχικά διαταραγμένο. Άλλωστε, έχω κάνει περισσότερα για το rock n roll από ότι οι μισοί από αυτούς τους κλόουν. Είναι όλα ένα σωρό βλακείες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Gallagher στους Sunday Times. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε τουρνέ με τον πρώην κιθαρίστα των Stone Roses, John Squire.

Ο μπασίστας Andy Bell παίζει πλέον στους Ride, συγκρότημα πρωτοπόρο του "shoegaze". Έχει δηλώσει ανοικτά πως θα ήθελε ένα reunion της πρώην μπάντας του, ωστόσο ο Liam Gallagher είναι κατηγορηματικός. Σε χτεσινό του tweet κατακεραυνώνει ουσιαστικά τον πρώην συνεργάτη του :

Συνέχισε δε λέγοντας πως δεν ανέφερε ποτέ την πιθανότητα για reunion και πως το θέμα έχει τελειώσει, καθώς όλοι πρέπει να προχωρήσουν για το καλό της ψυχικής τους υγείας.
 
Η απάντηση του Andy Bell ήταν άμεση και σαφής. Ζήτησε συγνώμη που αναπτέρωσε τις ελπίδες του κόσμου :

Ο Andy Bell ήταν ο μπασίστας των Oasis από το Heathen Chemistry του 2002 έως τη διάλυση τους