Kiss : Το brand τους πουλήθηκε σε σουηδική εταιρεία

Copyright Instagram @kissonline

Το όνομα, το λογότυπο και το μερίδιο από τη δισκογραφία τους ανήκουν πλέον στη σουηδική εταιρεία Pophouse

Οι Kiss πούλησαν το όνομά τους, το λογότυπο, τα publishing rights, τα δικαιώματα από τις εικόνες και το merchandise, καθώς και το μερίδιό τους από τον μουσικό κατάλογο και τις εκδόσεις τους, στην Pophouse Entertainment Group. Η τελευταία είναι η σουηδική εταιρεία η οποία βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές live avatar show των ABBA. Θυμίζεται ότι οι ABBA εμφανίστηκαν με τα ολογράμματα των αυθεντικών μελών τους, στο Olympic Park του Λονδίνου, σε ένα show που κόστισε πάνω 20 εκατομμύρια δολάρια.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Billboard, το show με τα Avatars των Kiss έχει προγραμματιστεί για το 2027 στην Αμερική. Στόχος της Pophouse είναι να διατηρήσει την σπουδαία κληρονομιά του συγκροτήματος, κάνοντας την προσιτή για τις επόμενες γενιές. Η συνολική συμφωνία θα αποφέρει στους Kiss 300 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Fortune.

Ο Gene Simmons έχει υπάρξει ξεκάθαρος πως οι περιοδείες για τους Kiss έχουν τελειώσει. Η τελευταία συναυλία που έδωσε ποτέ το γκρουπ ήταν στις 2 Δεκεμβρίου 2023, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης

Δείτε ένα απόσπασμα από το avatar show των ABBA:

 

 
Tags