Bring me The Horizon - παραμένουν ξεσηκωτικοί.

Αυτή η ευρύτερη περιοχή του Σέφιλντ, γεννάει μουσική και στυλ, έχει βγάλει πολλά και καλά συγκροτήματα. Η μπάντα ιδρύθηκε το 2004,  με πρώτο άλμπουμ το 2006.

.Δεν θα  γινόταν - ως ίδιας εποχής ξεκινήματος- εντοπιότητας - να μην έπαιζαν co-headliner,διαδοχικά, σε πολυπληθή λάιβ φεστ, ιδίως στα μέρη τους, οπως  με τους Αρκτικ Μ, ούτε επίσης να μην έχουν επίσημο προσκεκλημένο σε γερά λάιβ ,όπως τον πολύ αγαπητό μουσικό στην Βρετανία, τον Εντ Σίραν, αλλά και πολλούς άλλους.

Ανοιξαν ταχύτητα επιτυχίας μετά το 2010-12. Εμφανή η προσωποκεντρική ειδική βαρύτητα στο συγκρότημα  του φροντ μαν, Oliver Sykes, κάτι σαν  μορφή ή ίσως και σήμα κατατεθέν της μπάντας..Γράφει τους στίχους, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από προσωπικές του εμπειρίες , και τα λάιβ τα ονομάζει, ως μια ωραία προσωπική του, εσωτερική  θεραπευτική κάθαρση.

Παίζουν εδώ και καιρό ,ως κύρια μπάντα σε συναυλίες με πλήθος κοινού, ταρακουνώντας το. Παραμένουν ξεσηκωτικοί , αφού και η μουσική τους, έχει δυναμικότητα πολλών ήχων , στις διάφορες χάρντ ή μεταλ κατηγορίες που παίζουν. Πολλά τα είδη μουσικής τους, προγκρ-post-ροκ,alternative μεταλ,melodic metalcore , deathcore, dupstep, arena metal-arenarock, electric pop, hip-hop etc. κατά διαστήματα, σε αρκετά σημεία , συναντιόνται ήχοι από το ειδικό hardcore πανκ αλλά 40ετούς σχολής, πχ New Model Army, (φαίνεται και από το είδος χορού του κοινού , σε ορισμένα τραγούδια).Τα τελευταία χρόνια πειραματίζονται αναμιγνύοντας Pop με melody metal music.

Πολλές οι συνεχόμενες μουσικές βραβεύσεις τους στην πορεία τους ,δυνατός ο ήχος τους, γεμάτα και τα στάδια, και στα λάιβ έχουν δείξει ότι αρέσουν στο κοινό τους.
(  έχει και η  σημερινή  εποχή, το νεύρο της, την φασαρία της, το μέταλλο  και την δύναμη, το εναλλακτικό της, για να πάμε παρακάτω, -παρά το  ''καπέλωμα'' με τις τεράστιες σίγουρα ανεπανάληπτες μουσικές δεκαετίες ,των 60-70-80-90ς,τις οποίες αγαπάμε σε ότι έστω γνωρίζουμε από αυτές, κατά πως λένε και νοιώθουν οι νέοι σήμερα, ή και τα παιδιά μας, -όσα ακούν ή παρακολουθούν μουσική).

Throne   (Highfield festival 2022)
 

Video Url

 

Teardrops  (Reading festival 2022)
 

Video Url

Doomed live at royal albert hall

Video Url

Kingslayer    (ft.Babymetal - live in Tokyo)
 

Video Url

Bad Habbits    (ft.Ed Sheeran)
 

Video Url

DiE4u 
 

Video Url

Sleepwalking   (Reading and Leeds 2015)
 

Video Url

Shadow Moses 
 

Video Url

Can you Feel my Heart
 

Video Url

Drown 
 

Video Url