Beyoncé : Η πρώτη μαύρη γυναίκα στο no1 του Billboard's Hot Country Songs

Instagram @beyonce

Με δύο νέα τραγούδια, η Beyoncé έσπασε άλλο ένα ρεκόρ

Στις 20 Φεβρουαρίου 2024, τα singles της τραγουδίστριας "Texas Hold'Em" και "16 Carriages" έκαναν την εμφάνιση τους στο chart. Το 16 Carriages βρέθηκε στην 9η θέση. Τα τραγούδια κυκλοφόρησαν στις 11 Μαρτίου, μέσω μιας έκπληξης που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Θα περιέχονται δε στο επερχόμενο album της Beyoncé με τίτλο "Renaissance: act ii", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου. 

Η έκπληξη αυτή επιβεβαίωσε την υποψία αυτών που πίστευαν πως η καλλιτέχνιδα θα κάνει στροφή στην country μουσική. Τα πρώτα δείγματα είχαν φανερωθεί στην αντίστοιχα εμπνευσμένη εμφάνιση της στα φετινά Grammy Awards, καθώς και ένας στίχος από το "Black Parade" του 2019, όπου ανέφερε "I'm going back to the South, where my roots aren't watered down".

Σύμφωνα με το Billboard, το "Texas Hold'Em" μπήκε αρχικά στα Country Charts με συνολικό κοινό τα 1,1 εκατομμύρια άτομα, μέσω δεδομένων τα οποία λαμβάνουν υπόψη 150 country σταθμούς σε όλη τη χώρα. Στελέχη αυτών των σταθμών δήλωσαν πως πρόκειται για εξαιρετικό country υλικό το οποίο και ανυπομονούν να παρουσιάσουν στους ακροατές τους. Το τραγούδι βρίσκεται ήδη δύο βδομάδες στο no1, έχοντας ξεπεράσει παραδοσιακούς καλλιτέχνες του χώρου όπως Luke Combs, Cody Johnson κ.α.

Tags