Ο Billy Joel κυκλοφόρησε το πρώτο νέο μουσικό του βίντεο εδώ και δεκαετίες, χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI

Billy Joel @Youtube Official

Ο Billy Joel κυκλοφορεί το πρώτο του νέο μουσικό βίντεο εδώ και δεκαετίες για το "Turn the Lights Back On", χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI για να παρουσιάσει μια ερμηνεία μέσα από τις διάφορες ηλικίες της ζωής του .

Μετά το ντεμπούτο του πρώτου του νέου τραγουδιού εδώ και χρόνια, "Turn the Lights Back On", ο Billy Joel αποκάλυψε το πρώτο του νέο μουσικό βίντεο εδώ και δεκαετίες που θα το συνοδεύει. Σε σκηνοθεσία Warren Fu της Dua Lipa και της φήμης Daft Punk, μαζί με τον παραγωγό και συν-σεναριογράφο Freddy Wexler, το βίντεο χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία AI από το Deep Voodoo ( Kendrick Lamar , Juice WRLD ) για να παρουσιάσει τον Billy Joel να ερμηνεύει το κομμάτι στις διάφορες δεκαετίες η ζωή του.

Ο Joel ανέβηκε στη σκηνή στα βραβεία Grammy 2024 για την πρώτη εμφάνιση του "Turn the Lights Back On", ενώ το σινγκλ του έχει κάνει νούμερα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και sreaming .

Έφτασεστο Νο. 1 σε Classic Hits, Classic Rock, Most Added, Greatest Spin Gainer, Greatest Audience Gainer και Top 10 Chart Debut στο Adult Contemporary Radio στο Νο. 8 — η υψηλότερη θέση στο chart για τον Joel από το 1993. Το τραγούδι είναι επίσης το πρώτο από τον Joel που σπάει το Billboard Hot 100 από το 1997.

Το "Turn the Lights Back On" που αρχικά αναφέρθηκε στο TikTok αμέσως μετά το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα, προσφέρει μια κλασική μελωδία του που ενσαρκώνει τις υπογραφές του ήχου του. «Σε έναν συσσωρευμένο κατάλογο με κλασικές μπαλάντες, το «Turn the Lights Back On» θα είναι ένα από τα πιο συγκινητικά του», γράφει ο Robin Hilton του NPR.

Video Url