English Teacher- R&B

Το άλμπουμ τους τον Απρίλιο

Το post-punk συγκρότημα μοιράστηκε το τελευταίο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του " This Could Be Texas ", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου μέσω της Island. Το «R&B» κυκλοφόρησε προηγουμένως το 2021 και έχει ηχογραφηθεί ξανά για τη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Η frontwoman Lily Fontaine είπε ότι αυτό το σινγκλ αφορά έναν πρώην σύντροφό: «Όταν ήμουν μαζί του είχα το μπλοκ του συγγραφέα και για να προσθέσω την ειρωνεία, η μόνη ιδέα που είχα ήταν για μια κορυφαία σειρά R&B – το είδος στο οποίο οι άνθρωποι πάντα υπέθεταν ότι δούλευα.

«Μόλις το τελείωσα, μετέτρεψα αυτή την κορυφαία γραμμή σε στίχους και riff για το κομμάτι «R&B» και το πήγα στους τρεις καλύτερους φίλους μου. Το να καταβάλλετε την προσπάθεια που θα μπορούσατε ενδεχομένως να καταβάλετε σε έναν σύντροφο πίσω στον εαυτό σας και την καριέρα σας, είναι ωραίο και σέξι και σας κάνει να υπογράψετε στην Island Records και να γράψετε αποσπάσματα από τον Τύπο σε ένα tour van στην Ολλανδία και να συναντήσετε την Jools Holland. Ευχαριστώ lad.”

Ακούστε το "R&B" παρακάτω.

Video Url