Νέο άλμπουμ η Taylor Swift, The Tortured Poets Department

Η Taylor Swift ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ, The Tortured Poets Department, κατά τη διάρκεια των βραβείων Grammy 2024. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου 

Η Σουίφτ αποκάλυψε τα νέα ενώ έλαβε το βραβείο Καλύτερου Ποπ Φωνητικού Άλμπουμ για το LP Midnights της 2022. Η νίκη σηματοδότησε το 13ο Grammy όλων των εποχών και, όπως γνωρίζει κάθε καλή Swiftie, το 13 είναι ο τυχερός της αριθμός, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να ανακοινώσει το επόμενο ρεκόρ της.

«Θέλω να πω ευχαριστώ στους θαυμαστές λέγοντάς σας ένα μυστικό που σας κρατάω τα τελευταία δύο χρόνια», είπε η Swift από τη σκηνή των Grammys, «που είναι ότι το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου. Ονομάζεται Τμήμα Βασανισμένων Ποιητών. Θα πάω και θα δημοσιεύσω το εξώφυλλο αυτή τη στιγμή στα παρασκήνια. Σε ευχαριστώ σε αγαπώ!" 

Video Url

 

Σύμφωνα με προπαραγγελίες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό της, ο δίσκος θα περιλαμβάνει 16 κομμάτια, με τις εκδόσεις CD, βινυλίου και κασέτας να συνοδεύονται από ένα bonus κομμάτι που ονομάζεται "The Manuscript". Ενημέρωση: Η Swift αποκάλυψε την πλήρη λίστα με 16 τραγούδια, η οποία περιέχει συνεργασίες με τους Post Malone ("Fortnight") και Florence + The Machine ("Florida!!!"). Άλλοι τίτλοι τραγουδιών περιλαμβάνουν τα «My Boy Only Breaks His Favorite Toys», «So Long, London», «But Daddy I Love Him», «Who’s Afraid of Little Old Me;» και «The Smallest Man Who Ever Lived».

Η έκδοση βινυλίου συνοδεύεται επίσης από ένα ένθετο 24 σελίδων με βιβλιοδεσία που περιλαμβάνει τρεις χειρόγραφους στίχους και φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί. Θα τυπωθεί σε διπλό βινύλιο “Ghosted White”.

Εν τω μεταξύ, το Collector’s Edition Deluxe CD θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία μόνο μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. ET. Η συσκευασία περιλαμβάνει έναν δίσκο με συλλεκτική τέχνη δίσκων, ένα φυλλάδιο 20 σελίδων με όλους τους στίχους και τις φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί, ένα patch "The Manuscript", έναν σελιδοδείκτη σε τόνους ορείχαλκου με χαραγμένο το "TTPD" στη μία πλευρά και " The Manuscript» από την άλλη, ένας μαγνήτης «The Manuscript» και τέσσερις συλλεκτικές κάρτες φωτογραφιών.