Η Taylor Swift έγραψε ιστορία κερδίζοντας το 4ο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς

©Instagram/cuddleswiftgomezx

Η Taylor Swift έγραψε ιστορία καθώς κέρδισε για 4η φορά το Grammy για το «άλμπουμ της χρονιάς» για το «Midnights»

Το πρώτο Grammy για το «άλμπουμ της χρονιάς» το έλαβε για το «Fearless» το 2009. Ακολούθησαν το «Folklore» του 2020 και το «1989» που κυκλοφόρησε πέρσι. 

Η 34χρονη pop star έχει πλέον τις περισσότερες νίκες στη συγκεκριμένη κατηγορία από κάθε μουσικό, ξεπερνώντας καλλιτέχνες όπως ο Frank Sinatra, ο Stevie Wonder και ο Paul Simon που έχουν από τρεις νίκες ο καθένας.

«Οκ, είναι το 13ο Grammy που είναι ο τυχερός μου αριθμός, δεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ακαδημίας που ψήφισαν. Οπότε θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους fans μου και να σας αποκαλύψω ένα μυστικό που κρατούσα κρυφό τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ότι το νέο μου άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου και θα έχει τίτλο The Tortured Poets Department. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ», είπε στην ομιλία της η Swift.

Video Url

 

Στην 66η τελετή των Grammy οι γυναίκες ήταν οι πρωταγωνίστριες. Εκτός από την Taylor Swift, η Billie Eilish κέρδισε το Grammy για το «τραγούδι της χρονιάς», για την επιτυχία της από την ταινία «Barbie», «What Was I Made For?». Η Miley Cyrus κατέκτησε το βραβείο για τον “Δίσκο Της Χρονιάς” και για το “Καλύτερο Pop Τραγούδι”, ενώ η Victoria Monét αναδείχθηκε καλύτερη νέα καλλιτέχνης.

Video Url

 

Video Url

 

Στην απονομή εμφανίστηκαν live οι Tracy Chapman, Joni Mitchell και Billy Joel.

Video Url

 

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Crypto.com Arena του Λος Άντζελες με παρουσιαστή τον υπέροχο Τρέβορ Νόα, κωμικό και πρώην παρουσιαστή του «The Daily Show».