Bon Jovi μαζί με Bruce Springsteen και Jason Isbell στο “Wanted Dead Or Alive” στην εκδήλωση για τα MusiCares

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Jon Bon Jovi τιμήθηκε ως το πρόσωπο της χρονιάς στο MusiCares 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες.

Στο γκαλά, έκανε το ντεμπούτο του με ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται «Legendary» και μαζί του ήταν ο συνάδελφος του ρόκερ και πρώην τιμώμενος Bruce Springsteen για το «Who Says You Can’t Go Home» των Bon Jovi και το «The Promised Land» του Boss.

Έπαιξε επίσης το "Livin' On A Prayer" με τους περισσότερους ερμηνευτές της βραδιάς, που περιλάμβαναν τους Sammy Hagar, Shania Twain, Jelly Roll και The War And Treaty.

Αν και ο Richie Sambora είχε φημολογηθεί ότι θα παρευρεθεί στην τελετή, ο κιθαρίστας δεν εμφανίστηκε. Στο τέλος της βραδιάς, ο Jon Bon Jovi ευχαρίστησε τον Springsteen στην ομιλία του, σημειώνοντας ότι η μητέρα του Springsteen, Adele, μόλις πέθανε σε ηλικία 98 ετών.

«Η μαμά του Bruce πέθανε πριν από δύο ημέρες», είπε. «Όταν έμαθα για πρώτη φορά τα νέα ήταν ήδη στο αεροπλάνο καθ' οδόν εδώ. Αλλά ήθελε να είναι εδώ απόψε για το MusiCares. Και ήθελε να είναι εδώ απόψε για μένα, και σας είμαι για πάντα ευγνώμων».

Video Url