To Coachella και η Live Nation δεν κατάφεραν να επανενώσουν τους Talking Heads

©Instagram/talkingheadsofficial

Οι Talking Heads επανενώθηκαν το περασμένο φθινόπωρο, έπειτα από 20 χρόνια, για τη συμμετοχή τους σε ένα Q&A στο Toronto International Film Festival, με αφορμή μια επετειακή προβολή του Stop Making Sense

Σε μια δεύτερη επανένωση ήλπιζαν το Φεστιβάλ Coachella και η Live Nation, όμως τελικά δεν το κατάφεραν.

Το γεγονός γνωστοποίησε το Billboard, το οποίο αποκάλυψε πως ο ίδιος ο curator του φεστιβάλ, αλλά και πρόεδρος της Goldenvoice, Paul Tollett, πέταξε στο Τορόντο για το screening, ελπίζοντας να συζητήσει με το συγκρότημα για την πιθανότητα ενός reunion στη σκηνή του Coachella 2024

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μίλησε ποτέ μαζί τους, γιατί ένιωσε πως δε θα κατέληγαν πουθενά (το vibe δεν ήταν το κατάλληλο, όπως το περιέγραψε). 

Μετά από τον Paul Tollet, οι Talking Heads δέχτηκαν πρόταση από τη Live Nation, η οποία φαίνεται πως τους προσέφερε 80 εκατομμύρια για εμφανίσεις σε έξι με οκτώ φεστιβαλικές συναυλίες και headlining slots. Ωστόσο η μπάντα την απέρριψε.

Παρ' όλες τις προσπάθειες, οι Talking Heads φαίνεται να ξέρουν τι επιθυμούν, ωστόσο σίγουρα οι φανς θα θέλανε να δουν μαζί, για ακόμη μία φορά, την αγαπημένη τους μπάντα.