Θυμόσαστε τους Sleeper;

Οι Sleeper είναι ένα αγγλικό ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 1992. Το συγκρότημα είχε οκτώ βρετανικά κορυφαία 40 hit single και τρία βρετανικά κορυφαία 10 άλμπουμ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Η μουσική τους εμφανίστηκε επίσης στο soundtrack της  ταινίας Trainspotting. Το συγκρότημα χωρίστηκε το 1998, αλλά επανενώθηκε το 2017.

Ο Jon Stewart γνώρισε τη Louise Wener στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ το 1987 σε ένα μάθημα πολιτικής φιλοσοφίας. Έπαιξαν σε μια σειρά από συγκροτήματα στο πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένης της  Lime Street Blues Band, και μετά μετά την αποφοίτησή τους το 1988, μετακόμισαν στο Λονδίνο για να κάνουν συναυλίες.

Η Wener έγραψε αργότερα ότι «δεν ακουγόμασταν σε αντίθεση με τις Κυριακές, αλλά όσο περνούσε ο καιρός η μουσική μας επηρεαζόταν όλο και περισσότερο από αμερικανικά συγκροτήματα όπως οι Hole, Nirvana και, κυρίως, οι Pixies. Έκαναν διαφήμιση για νέα μέλη του συγκροτήματος στο Melody Maker ("Ζητείται μπασίστας και ντράμερ. και πήραν τους Diid Osman και Andy Maclure. Η Wener κίνησε το ενδιαφέρον από τους εκπροσώπους της δισκογραφικής στέλνοντας μια ψεύτικη κριτική NME, 

Video Url
Video Url

 

Video Url

 

Video Url