Ο Morrissey ισχυρίζεται ότι θέλουν να τον διαγράψουν ως βασικό δημιουργό των Smiths'

Ο Morrissey ήταν ο τραγουδιστής και στιχουργός των Smiths. ο Morrissey τώρα πιστεύει ότι υπάρχει «μια προφανής αλλαγή στα μέσα ενημέρωσης για να με διαγράψει από το να είμαι η κεντρική ουσία των The Smiths». Δεν θα το αντέξει. Ο Morrissey, που εθεάθη για τελευταία φορά να συζητά για την «τραυματική» αναμονή για την κυκλοφορία του άλμπουμ του στις τοπικές ειδήσεις της Νέας Υόρκης, έχει γράψει τώρα ένα μήνυμα για το πώς κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ήταν ο τύπος των Smiths.

Στην ενότητα "μηνύματα από τον Morrissey" του ιστότοπού του, ο Morrissey μοιράστηκε πρόσφατα μια δήλωση που θρηνεί την απώλεια του πρώην μάνατζερ των Smiths, Mike Hinc. Δύο μέρες αργότερα, ο Morrissey επέστρεψε για να διορθώσει τυχόν παρανοήσεις σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε στους Smiths. Δείτε τι έγραψε κάτω από τον τίτλο “Cancel Culture Begins At Home”:

Υπάρχει επίσης μια προφανής αλλαγή των μέσων ενημέρωσης για να με διαγράψει από το να είμαι το κεντρικό πρόσωπο των The Smiths, αλλά αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει επειδή εφηύρα το όνομα του συγκροτήματος, τους τίτλους των τραγουδιών, τους τίτλους των άλμπουμ, τα εξώφυλλα των δίσκων τους, τις φωνητικές μελωδίες και όλα τα λυρικά συναισθήματα βγήκαν από την καρδιά μου… και έτσι είναι λίγο σαν να λέω ότι ο Mick Jagger δεν είχε καμία σχέση με τους Stones.

Αρκετοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι υποστηρίζουν τώρα ότι η αρχική συνάντηση στη Rough Trade Records ήταν με τους "Johnny Marr and Andy Rourke", παρόλο που ο Andy δεν ήταν καν μέλος της μπάντας εκείνη τη στιγμή. Η συνάντηση, φυσικά, ήταν ο Morrissey και ο Marr. Ακόμη και ο Τζεφ Τράβις αποφάσισε ξαφνικά ότι «δεν θυμάται ποιος ήταν με τον Τζόνι», παρόλο που ο Τζοφ με κοίταξε στα μάτια εκείνη ακριβώς τη μέρα και είπε «θα θέλαμε να κυκλοφορήσουμε αμέσως το Hand In Glove» και μετά το πιο σημαντικό μου είπε ότι το όνομά του ήταν Geoff με G, όχι Jeff με J. !

Hand In Glove, στοιχηματίζω την αξίωσή μου! Θα παλέψω μέχρι την τελευταία πνοή!

Video Url