Νέο τραγούδι στη δημοσιότητα από τους The Killers!

Photo by Anton Corbijn

Το We did it in the name of love κυκλοφόρησε ως χριστουγεννιάτικο δώρο στους fans του συγκροτήματος.

Για να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα, οι The Killers έκαναν ένα μικρό δώρο στους οπαδούς τους, το «We Did It in the Name of Love». Προς το παρόν, είναι διαθέσιμο μόνο μέσα από τα social media του συγκροτήματος και όχι σε φυσική μορφή. Ο τραγουδιστής της μπάντας Brandon Flowers είχε αναφέρει την επικείμενη κυκλοφορία του κομματιού, το καλοκαίρι του 2023. Μαζί με τον drummer Ronnie Vannucci Jr. είπαν πως ηχογραφήθηκε σε ένα καινούριο σχετικά studio, στους λόφους της Santa Cruz (California).

«Έπρεπε να είμαι κοντά στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Η γυναίκα μου επρόκειτο να γεννήσει ανά πάσα στιγμή, οπότε αποφασίσαμε να νοικιάσουμε αυτό το στούντιο που δεν είχε πάει κανείς από το 1977», θυμάται ο Vannucci Jr. «Δεν υπήρχε υπολογιστής στο στούντιο, οπότε έπρεπε να αγοράσουμε έναν. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε να σκαλίζουμε μερικά τραγούδια». Για τον δε Flowers, το πνεύμα των Sisters of Mercy διακατέχει το νέο τραγούδι των Killers. 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι The Killers κυκλοφόρησαν ένα νέο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, το Rebel Diamonds, με το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Spirit». Το ερχόμενο καλοκαίρι, το συγκρότημα θα δώσει σειρά συναυλιών στη Μεγάλη Βρετανία!

Ακούστε το τραγούδι εδώ :