Spagna - Call Me (1987)

Το θυμόσαστε; ήταν 1987, η Spagna έγινε 67 ετών. Ήταν επιτυχία σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και άλλες χώρες. Η Spagna ήταν από την Ιταλία.

"Καλέστε με" είναι ένα τραγούδι της Ιταλίδας τραγουδίστριας Spagna, που κυκλοφόρησε το 1987 ως το δεύτερο σινγκλ από το ντεμπούτο της στούντιο άλμπουμ, Dedicated to the moon (1987). Το μουσικό βίντεο για το τραγούδι γυρίστηκε μέσα και γύρω από το Nottingham, στην Αγγλία. Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο γυρίστηκε μέσα και γύρω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Ritzy, με το κοντινό Κάστρο του Belvoir να εμφανίζεται επίσης.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το "Easy Lady", "Call Me" κυκλοφόρησε επίσης στη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία. Μια "Η.Π.Α. remix" έγινε από τους Steve Thompson και Mike Barbiero. Το single B-side, "Girl, It's Not the End of the World", εμφανίζεται επίσης στο Spagna Το ντεμπούτο άλμπουμ του 39.

Η Πορτορικανή τραγουδίστρια Yolandita Monge ηχογράφησε μια ισπανική διασκευή του τραγουδιού, με τίτλο "Por Ti", για το άλμπουμ της το 1988 . Η Yolandita έφτιαξε επίσης ένα μουσικό βίντεο για να συνοδεύσει αυτό το τραγούδι. Vivencias

Η Ισπανίδα τραγουδίστρια Soraya Arnelas ηχογράφησε μια διασκευή του τραγουδιού και το κυκλοφόρησε ως το δεύτερο επίσημο σινγκλ από το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της, (2006). Ochenta's

Το τραγούδι διασκευάστηκε επίσης από το συγκρότημα της Νέας Ζηλανδίας The Fan Club το 1988.

Video Url