Victoria Monét έχει ταλέντο

Η Victoria Monét McCants (γεννημένη 1 Μαΐου 1989) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Η Μονέ ασχολήθηκε με τις τέχνες του θεάματος σε νεαρή ηλικία και αργότερα ακολούθησε καριέρα στη μουσική. Σύντομα ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών και άρχισε να συνεργάζεται με τον μουσικό παραγωγό Rodney Jerkins. Υπέγραψε προηγουμένως με την Atlantic Records, η Monét κυκλοφόρησε μια σειρά από EP στα μέσα στα τέλη της δεκαετίας του 2010. Το 2020, κυκλοφόρησε το πέμπτο της EP Jaguar, μαζί με το σινγκλ της "Experience" (με τον Khalid και τον SG Lewis), με διθυραμβικές κριτικές από κριτικούς μουσικής. Το ντεμπούτο της άλμπουμ Jaguar II (2023), περιελάμβανε το επιτυχημένο σινγκλ "On My Mama". και κέρδισε επτά υποψηφιότητες στα 66α Ετήσια Βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου του δίσκου της χρονιάς (για το "On My Mama") και του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη.

Η Μονέ είναι συχνός συνεργάτης της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Ariana Grande. Η Monet έχει γράψει τραγούδια  σε κάθε στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από την Grande, από το Yours Truly (2013) έως το Positions (2020). Το 2019, η Monét έλαβε δύο υποψηφιότητες για βραβεία Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς για τη δουλειά της στο Grande's Thank U, Next και Record of the Year για το "7 Rings". Την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησαν το σινγκλ «Monopoly» που έγινε κορυφαία επιτυχία στα 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει επίσης γράψει τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες όπως οι Nas, Travis Scott, Blackpink, Fifth Harmony, T.I., GOOD Music, Lupe Fiasco, Chrisette Michele, Coco Jones, Chloe x Halle και Chris Brown.

Video Url