Keith Richards : Υπάρχει ήδη υλικό για έναν ακόμα Rolling Stones δίσκο!

Keith Richards @Facebook Official

Ο 79χρονος κιθαρίστας μίλησε για τον πιθανό διάδοχο του πολύ πρόσφατου "Hackney Diamonds"

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Apple Music 1, ο Keith Richards δήλωσε πως οι Rolling Stones έχουν ήδη αρκετό υλικό που περίσσεψε από τα sessions του Hackney Diamonds, έτσι ώστε να κυκλοφορήσουν στο μέλλον ένα ακόμα studio album. To συγκρότημα κυκλοφόρησε τον καινούριο δίσκο την προηγούμενη εβδομάδα, ύστερα από 18 ολόκληρα χρόνια χωρίς νέο υλικό, από το A Bigger Bang του 2005. Ο Richards είπε πως οι καλύτερες ιδέες χρησιμοποιήθηκαν στο Hackney Diamonds, ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμα riffs και θέματα, ώστε οι Stones να μπούνε εκ νέου σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου. 

Τα 12 τραγούδια του Hackney Diamonds είναι σύμφωνα με τον Keith Richards μία επιλογή από τα καλύτερα που έγραψαν τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο ο κιθαρίστας δηλώνει πως "θέλει να απολαύσει την επιτυχία του δίσκου πριν ξεκινήσει ένα άλλο κεφάλαιο". Έκλεισε λέγοντας πως "το γεγονός ότι η μουσική μας έχει γίνει μέρος της δημόσιας ζωής, είναι κάτι που με κάνει πολύ περήφανο, από οποιοδήποτε μεμονωμένο τραγούδι.".

Το Hackney Diamonds είναι το 24ο Βρετανικό και 26ο Αμερικανικό studio album για τους Rolling Stones. Περιλαμβάνει συμμετοχές από Elton John, Stevie Wonder, Lady Gaga και τον Sir Paul McCartney. Επίσης περιλαμβάνει δύο μεταθανάτια drumbeats του εκλιπόντος Charlie Watts.