Corey Taylor : Τα μέλη των Slipknot ΔΕΝ είμαστε πλούσιοι, όπως η Taylor Swift

Corey Taylor @Facebook - Official

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα του metal συγκροτήματος

Μιλώντας στο podcast FeedbackDef του δημοσιογράφου Saby Reyes-Kulkarni, ο Corey Taylor των Slipknot μίλησε για την οικονομική κατάσταση των μελών του γκρουπ, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Παρόλο που θεωρεί εαυτόν και bandmates ως μέλη της "μεσαίας τάξης", εντούτοις ο Taylor είπε ξεκάθαρα πως δεν ανήκει στην ίδια οικονομική κλίμακα με pop stars όπως η Taylor Swift.

"Ειλικρινά, για κάποιο περίεργο λόγο, δεν βγάζουμε πολλά χρήματα. Προφανώς βγάζουμε αρκετά για να ζούμε άνετα, αλλά δεν μας προσφέρθηκαν ποτέ παχυλά συμβόλαια. Είμαστε αρκετά μέλη στο συγκρότημα, καθώς και ένα ολόκληρο crew το οποίο και πρέπει να πληρώσουμε. Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που θεωρούνται έξοδα. Οπότε στο τέλος θα μπορούσαμε να πούμε ότι πληρωνόμαστε ανάλογα με αυτό που αξίζουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Corey Taylor. Συνεχίζοντας τόνισε πως οι αμοιβές τους δεν έχουν καμία σχέση με τις αντίστοιχες αθλητών ή ηθοποιών. "Είμαστε ανώτερη μεσαία τάξη. Δεν είμαστε πλούσιοι σε καμία περίπτωση αλλά τα πάμε αρκετά καλά. Μπορώ να φροντίσω την οικογένεια μου, έχω ασφάλεια και καλή εκπαίδευση για τα παιδιά μου. Μέχρι εκεί.".

Ο Taylor αποδίδει το φαινόμενο στην ακραία φύση της μουσικής των Slipknot. "Ίσως οφείλεται ότι είμαστε αντιδραστικοί, δυσάρεστοι για το ευρύ κοινό. Ποτέ δε θα δούμε χρήματα αντίστοιχα με της Taylor Swift. Η παρεξήγηση ότι οι rock stars τα βρίσκουν εύκολα πρέπει να σταματήσει. Υπάρχει λόγος που περιοδεύουμε όσο περιοδεύουμε. Είναι για να πληρώσουμε τους γ... λογαριασμούς μας".

Οι Slipknot ιδρύθηκαν το 1995 στην πολιτεία της Iowa. Έχουν κυκλοφορήσει 7 studio albums, ενώ έχουν πουλήσει 30 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, και 12 εκατομμύρια στις ΗΠΑ.

Δείτε εδώ το επεισόδιο του FeedbackDef Podcast με τον Corey Taylor:

Video Url