Ο Bad Bunny ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana» που κυκλοφορεί την Παρασκευή

Instagram @badbunny

Ο Bad Bunny συνεχίζει ακάθεκτος με ολοκαίνουργιο άλμπουμ. «Σε μια κίνηση έκπληξη μετά από πολλές φήμες, ο 29χρονος σούπερ σταρ ανακοινώνει το ντεμπούτο του τελευταίου του άλμπουμ, «Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana», («Nobody Knows What Will Happen Tomorrow») που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή , 13 Οκτωβρίου. Το άλμπουμ είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του τέταρτου στούντιο άλμπουμ του που βρίσκεται στην κορυφή των chart, «Un Verano Sin Ti», («A Summer Without You»).

«El día más esperado por muchos ya llegó…» («Η μέρα που τόσοι πολλοί περίμεναν…») γράφει ο Bad Bunny στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, ένα βίντεο teaser για το άλμπουμ. Το βίντεο δείχνει τον ράπερ να φτάνει σε ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, με όλα τα βλέμματα πάνω του καθώς περνάει μέσα από την τραπεζαρία. Η κάμερα γυρίζει για να αποκαλύψει το νέο του κούρεμα που θυμίζει αυτό που έκανε στο ντεμπούτο του το 2018.

 

 

Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair, ο τραγουδιστής είπε ότι πολλές μουσικές της δεκαετίας του '70 όλων των ειδών τον ενέπνεαν και ότι «πειραματιζόταν και απολάμβανε τον εαυτό του δημιουργώντας νέα μουσική». Διευκρίνισε ότι δεν ήταν σίγουρος αν αυτή η έμπνευση «θα διαμόρφωνε τη μουσική μου γενικά ή μόνο ένα τραγούδι».

Πριν από το νέο άλμπουμ, η τελευταία δουλειά του Bad Bunny ήταν η εμφάνισή του στο τελευταίο άλμπουμ του Drake, «For All the Dogs». Κυκλοφόρησε επίσης ένα σόλο σινγκλ, το «Un Preview», το οποίο εμφανίζεται στο νέο άλμπουμ, δηλώνοντας τότε ότι πιθανότατα θα ήταν το τελευταίο σόλο σινγκλ του 2023 και το ανακοίνωσε χρησιμοποιώντας το κανάλι του στο WhatsApp.

Ο Bad Bunny συμμετείχε στα φετινά Billboard Latin Music Awards, όπου κέρδισε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Καλλιτέχνης της Χρονιάς για τρίτη συνεχόμενη φορά. 

 

Video Url