Οι Rolling Stones επιβεβαιώνουν ότι ο Paul McCartney και ο Elton John θα συμμετέχουν στο «Hackney Diamonds»

Instagram @therollingstones

Στο Project παίρνουν μέρος επίσης οι Stevie Wonder, Lady Gaga και ο πρώην μπασίστας Bill Wyman.

Αφού προηγουμένως επιβεβαίωσαν τις συμμετοχές του πρώην μπασίστα Bill Wyman και της Lady Gaga στο επερχόμενο έργο τους, «Hackney Diamonds», οι Rolling Stones αποκάλυψαν τις παρουσίες των Paul McCartney, Elton John και Stevie Wonder στο άλμπουμ, παραγωγής Andrew Watt, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου από την Geffen. Είναι το πρώτο άλμπουμ των Stones με original μουσική μετά το «A Bigger Bang» του 2005.

Η εμφάνιση του McCartney ακουγόταν εδώ και μήνες, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε ότι θα παίζει μπάσο στο «Bite My Head Off». Ο Elton John παίζει πιάνο στα «Get Close» και «Live by the Sword», στο τελευταίο από τα οποία συμμετέχουν τόσο ο Wyman όσο και ο ντράμερ των Stones, Charlie Watts, ο οποίος πέθανε το 2021. Πίσω από το πιάνο θα κάθεται ο Stevie Wonder.

Το άλμπουμ κλείνει με μια εκδοχή του «Rolling Stone Blues» του Muddy Waters μόνο από τους Mick Jagger και Keith Richards. Το κομμάτι ήταν η έμπνευση πίσω από το όνομα του συγκροτήματος πριν από περισσότερα από 60 χρόνια, αλλά δεν είχε καταγραφεί ποτέ σε ηχογράφηση στούντιο μέχρι τώρα.

Το νέο LP των Rolling Stones, «Hackney Diamonds», αναμένεται στις 20 Οκτωβρίου.