Country A-Go-Go: Ο Tom Hanks ετοιμάζει νέο country ραδιοφωνικό σταθμό

Instagram @tunein

Ο Tom Hanks είναι λάτρης της country μουσικής… και μάλιστα της κλασικής country. Τόσο πολύ που συνεργάζεται με την παρουσιάστρια και ιδρύτρια του Boss Radio 66, Debbie Daughtry μαζί με την εταιρία, TuneIn για να ξεκινήσει τον σταθμό, Country A-Go-Go.

Ο Tom Hanks εμφανίζεται εδώ και καιρό ως τακτικός guest DJ στο Boss Radio 66 που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας με την Debbie Daughtry.

 

 

Ο σταθμός που ξεκινά αυτή την εβδομάδα προς τιμήν των 100ων γενεθλίων του θρυλικού αμερικανού τραγουδιστή της country, Hank Williams θα περιλαμβάνει όλους τους κλασικούς καλλιτέχνες του είδους που έχουν επηρεάσει τους καλλιτέχνες του σήμερα, από τις δεκαετίες του '50, του '60 και του '70 μέχρι τον Jean Shepard, την Tammy Wynette, τον George Jones και πολλούς άλλους.

Η Debbie Daughtry σχολίασε το όραμα του Hanks για τον σταθμό, λέγοντας: «Αυτή είναι η μουσική με την οποία μεγάλωσα και εξακολουθεί να επηρεάζει τη μουσική που αγαπώ μέχρι σήμερα. Η νέα γενιά καλλιτεχνών της country μουσικής είναι καταπληκτική.

 

 

Το είδος βλέπει τεράστια επιστροφή αυτή τη στιγμή. Το Country A-Go-Go επανασυνδέει τους ακροατές με την προέλευση της country μουσικής για να ακούσουν τους θρύλους που έδωσαν στη χώρα την ψυχή της. Αυτός ο σταθμός είναι για κάθε λάτρη της country που θέλει να ακούσει υπέροχα τραγούδια από μια εποχή με μεγάλη επιρροή στην ιστορία».

Η ιδέα του σταθμού έγινε πραγματικότητα όταν ο Hanks και η Daughty μπόρεσαν να αποκτήσουν έναν αρχείο κλασικών άλμπουμ της country, εμπλουτίζοντάς το με τις δικές τους προσωπικές συλλογές. Με πάνω από 3.500 δίσκους στη βιβλιοθήκη τους, οι ακροατές, μπορούν να απολαύσουν ατέλειωτες ώρες ποιοτικής country μουσικής.