Ο Cliff Richard επανέρχεται με μια νέα έκδοση του «The Young Ones», 60 χρόνια μετά το ντεμπούτο του

Facebook @Cliff Richard

Ο Sir Cliff Richard κυκλοφόρησε μια ειδική έκδοση του επιτυχημένου κομματιού του 1962, «The Young Ones», περισσότερα από 60 χρόνια μετά το αρχικό του ντεμπούτο.

Η νέα έκδοση της επιτυχίας θα είναι το πρώτο σινγκλ στο επερχόμενο ορχηστρικό άλμπουμ του 82χρονου, «Cliff With Strings My Kinda Life», το οποίο γιορτάζει τα 65 χρόνια του στη μουσική βιομηχανία.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το τραγούδι στις 11 Ιανουαρίου 1962, για την ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστή τον Sir Cliff ως Nicky Black και ανέβηκε στην κορυφή των βρετανικών charts όπου παρέμεινε για έξι εβδομάδες.

Ο Sir Cliff είπε: «Τι καλύτερος τρόπος για να γιορτάσω αυτό το ορόσημο στην καριέρα μου, από το να ξαναεπισκεφτώ μια από τις πρώτες μου επιτυχίες. Αυτή ήταν μια απίστευτη στιγμή στη ζωή μου, καθώς αυτό είναι το ομότιτλο κομμάτι από την τρίτη μου ταινία "The Young Ones", η οποία ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη ταινία εκείνης της χρονιάς και ένας ρόλος που μου άρεσε να παίζω. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους τους θαυμαστές που έχουν μείνει όλα αυτά τα χρόνια και αυτό το τραγούδι με κάνει να νιώθω τόσο νέος όσο ήμουν τότε».

Το νέο άλμπουμ του Sir Cliff είναι μια συλλογή από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα αγαπημένα του κομμάτια, με ορχηστρικές διασκευές από τον συνθέτη Chris Walden. Η συλλογή περιλαμβάνει την ηχογράφηση του 1999, για το «Everything I Do (I Do It For You)» στη συναυλία του για τον εορτασμό της χιλιετίας.

Το νέο άλμπουμ του Sir Cliff, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου. Στο μεταξύ, ακούστε την νέα έκδοση του «The Young Ones», παρακάτω.

 

Video Url