Συνελήφθη ο Zach Bryan - Στο Spotify η φωτογραφία από την σύλληψή του για την playlist, «Outlaw»

Ο Zach Bryan μπορεί να έχει μετανιώσει για την πρόσφατη περιπέτειά του με την αστυνομία, αλλά οι διαχειριστές του Spotify σίγουρα ξέρουν πώς να το εκμεταλλευτούν.

Σε μια έξυπνη κίνηση μάρκετινγκ, η υπηρεσία ροής πήρε την φωτογραφία από την σύλληψη του σούπερ σταρ της country και την χρησιμοποίησε για εξώφυλλο στην λίστα αναπαραγωγή της με τίτλο «Outlaw».

Ο 27χρονος Bryan, του οποίου το ομώνυμο άλμπουμ και το ντουέτο του με την Kacey Musgraves βρίσκονται στο Νο. 1 των άλμπουμ και των σινγκλ του Billboard, συνελήφθη στην Οκλαχόμα αυτή την εβδομάδα για παρεμπόδιση μιας αστυνομικής έρευνας. Ο κιθαρίστας - τραγουδιστής εξήγησε την κατάσταση σε ένα μακροσκελές βίντεο αμέσως μετά την απελευθέρωσή του, λέγοντας ότι «φέρθηκε ανόητα» με έναν αστυνομικό που είχε σταματήσει για έλεγχο έναν από την ομάδα σεκιούριτι, ενώ ταξίδευαν με χωριστά αυτοκίνητα.

 

 

Αφού ο Bryan κατέβηκε από το όχημά του για να καπνίσει ένα τσιγάρο και να επιβλέψει την όλη διαδικασία μεταξύ του αστυνομικού και του φρουρού ασφαλείας του, ο αστυνομικός τον διέταξε να επιστρέψει στο όχημά του διαφορετικά κινδυνεύει να συλληφθεί. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Bryan βρέθηκε να φοράει χειροπέδες και να οδηγείται προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. «Ήμουν απλώς ένας ανόητος και παραδέχομαι ότι φταίω», είπε αναγνωρίζοντας ότι «εκφράστηκα σαν ηλίθιος, σαν παιδάκι».

 

Video Url

 

Παρά τις περιπέτειές του, η mugshot από την σύλληψη ήδη φιγουράρει στην λίστα αναπαραγωγής «Outlaw» και ο τραγουδιστής μπορεί τώρα να καυχιέται ότι βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους «παρανόμους» της country όπως οι Waylon Jennings, Johnny Cash και Willie Nelson, καθώς και πιο πρόσφατων όπως η Margo Price και ο Jason Isbell. Δείτε τη λίστα αναπαραγωγής εδώ: