Ο Andy Taylor αποκαλύπτει το νέο του σόλο άλμπουμ «Man’s a Wolf to Man» - Ακούστε το ολόκληρο, εδώ

Instagram @andytaylorofficial

Ο κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, μοιράστηκε το πρώτο του σόλο άλμπουμ, «Man’s a Wolf to Man» μετά από 30 χρόνια.

Ο 62χρονος κιθαρίστας άρχισε να γράφει το «Man’s a Wolf to Man» το 2016, «η αρχή του χάους», όπως το έθεσε σε μια δήλωση. Το άλμπουμ τελικά καθυστέρησε λόγω του covid και εκτός από την παγκόσμια πανδημία, ο Taylor έχει να αντιμετωπίσει επίσης και καρκίνο του προστάτη, ο οποίος δυστυχώς είναι μη θεραπεύσιμος.

 

 

«Το Man’s a Wolf to Man φθάνει την κατάλληλη στιγμή», είπε ο Taylor. «Έχοντας ζήσει εκεί, έχοντας παιδιά εκεί, κάνοντας μια καταπληκτική καριέρα εκεί, γνωρίζω πολύ καλά την Αμερική. Και όταν παρακολουθείς την κατάρρευση και τις ακρότητές της, βλέπεις πόσο γρήγορα οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν εχθροί».

Ο Taylor συνέχισε, εξηγώντας τον τίτλο του άλμπουμ, «Μιλάει για το πώς ο άνθρωπος είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του και πως συμπεριφέρεται σαν λύκος προς τους άλλους ανθρώπους. Κάτι τέτοιο είδα να αναδύεται όταν άρχισα να γράφω. Είχε να κάνει με το να πατσίζεις - γιατί θυμώνεις τόσο πολύ προσπαθώντας να πατσίσεις; Γιατί θυμώνουν οι άνθρωποι; Γιατί δεν μπορούν καλύτερα; Επέστρεψα για να κάνω δίσκους που είναι ανθρώπινοι, για κάτι που είχε σημασία ή έχει ακόμη σημασία, που υπάρχει στο παρόν».

 

 

Ο δίσκος σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του Taylor με το όνομά του από το «Dangerous» του 1990. Έκτοτε, κυκλοφόρησε δίσκους με τους Duran Duran, The Power Station, Rod Stewart και Tina Arena.

Το πρώτο συγκρότημα του Taylor εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame πέρυσι και παρόλο που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή, ορκίστηκε να «ζήσει τη ζωή του» παρά τη διάγνωση του καρκίνου. Τον Αύγουστο, ο Taylor αποκάλυψε ότι ξεκίνησε θεραπεία με ένα καινούργιο φάρμακο για τον καρκίνο που θα παρατείνει τη ζωή του για πέντε επιπλέον χρόνια.

Επιπλέον, οι Duran Duran αποκάλυψαν νωρίτερα φέτος ότι ο Taylor θα παίξει στο νέο τους άλμπουμ «Danse Macabre» που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου. Το συγκρότημα (χωρίς τον Taylor) βρίσκεται σε περιοδεία αυτή τη στιγμή.