Ακούστε το νέο single «Both» του Dj Tiësto μαζί με τους BIA και 21 Savage

Instagram @tiesto

Ο Dj Tiësto ένωσε τις δυνάμεις του με την αμερικανίδα ράπερ BIA και τον βρετανό ράπερ 21 Savage για το νέο του σινγκλ «Both». Το «Both» αναμένεται  να γίνει το νέο παγκόσμιο party-anthem.

Το κομμάτι ακολουθεί την κυκλοφορία του επιτυχημένου έβδομου στούντιο άλμπουμ «Drive» του Tiësto που κυκλοφόρησε αυτή την άνοιξη, το οποίο ήταν το πρώτο άλμπουμ του 2023 που έγινε χρυσό στις ΗΠΑ. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τα επιτυχημένα σινγκλ «The Business» (δύο φορές πλατινένιο,) «Don't Be Shy» με την Karol G (χρυσό), «The Motto» με την Ava Max (πλατινένιο), «Hot In It» με την Charli XCX , «10:35» με την Tate McRae (χρυσό) και «All Nighter», τα οποία έχουν συνολικά 4,5 δισεκατομμύρια streams μέχρι σήμερα.

Στο δελτίο τύπου ο 54χρονος Tiësto μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τελευταίο του τραγούδι. «Ως θαυμαστής τόσο του 21 Savage όσο και της BIA, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεργάστηκα μαζί τους σε αυτό το κομμάτι. Η BIA και εγώ θέλαμε να συνεργαστούμε εδώ και καιρό και αφού μοιράστηκα το νέο μου κομμάτι μαζί της και μετά άκουσα τον στίχο της, αμέσως όλα ταίριαξαν άψογα. Πριν προλάβει να γράψει άλλο έναν στίχο, ο 21 Savage ήρθε στην παρέα μας και έφερε μια εντελώς νέα ενέργεια στο project. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη συνεργασία για αυτό το τραγούδι».

Η BIA πρόσθεσε εν συντομία: «Αυτό ήταν ένα καταπληκτικό κομμάτι και χαίρομαι που είμαι μέρος του. Μου άρεσε να δουλεύω με τον Tiësto και τον 21 Savage. Το beat είναι απίστευτο και είμαι ενθουσιασμένη που όλοι θα ακούσουν αυτό το τραγούδι».

Instagram @BIA

 

«Αυτό είναι το είδος του τραγουδιού που φωτίζει το κλαμπ», είπε ο 21 Savage. «Η συνεργασία με τον Tiësto και την BIA ήταν μοναδική και χαίρομαι που μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτό».

 

Instagram @21 Savage

 

Ακούστε το «Both» παρακάτω:

 

Video Url